HOROSCOP 15 februarie: Berbecii trebuie să fie pregătiţi pentru sacrificii majore, iar Fecioarele păstraţi-vă calmul

Embed:
BERBEC: Vă place să cheltuiţi banii după pofta inimii, însă uitaţi mereu să fiţi calculaţi. Dacă vă doriţi ca visurile voastre să se realizeze, trebuie să fiţi pregătiţi pentru sacrificii majore.

TAUR: Aveţi probleme de comunicare cu cei din jur, iar asta este cel mai mare minus al vostru. Trebuie să aveţi puţină răbdare şi veţi depăşi toate dificultăţile.

GEMENI: Nu ignoraţi sfaturile apropiaţilor voştri, căci veţi rămâne la un moment dat singur în faţa problemelor. În plan profesional, va trebui să mizați pe diplomaţie şi auto-control.

RAC: S-ar putea să fiţi dezamăgiţi de atitudinea unui prieten apropiat. Partea bună a situaţiei este că acum aveţi posibilitatea să vedeţi lucrurile exact aşa cum sunt reale.

LEU: Sunteţi destul de siguri pe poziţia voastră, iar abordările diplomatice vă ajută să vă puneţi în evidenţă. Astăzi, obţineţi rezultate mai bune decât v-aţi fi aşteptat.

FECIOARĂ: Dacă apar discuţii în contradictoriu cu persoana iubită, ar fi bine să vă păstraţi calmul. În caz contrar, veţi fi înţeleşi greşit.

BALANŢĂ: Mingea este în terenul vostru astăzi, aşa că trebuie să jucaţi în aşa fel încât victoria să fie a voastră. La serviciu fiţi mai amabili şi comunicativi.

SCORPION: Este posibil să luptaţi pentru ocuparea unor poziţii superioare. Va trebui să manifestați prudență şi să impresionaţi prin experienţa şi capacităţile voastre.

SĂGETĂTOR: Nu vă faceţi planuri mai de viitor pentru că este o perioadă nepotrivită pentru voi. Acordaţi mai mult timp odihnei, dar şi persoanei iubite.

CAPRICORN: La muncă, aveţi susţinerea colegilor şi reuşiţi să depăşiţi uşor impedimentele cu care vă confruntaţi. Astrele vă recomandă să nu intraţi în panică.

VĂRSĂTOR: Este posibil să vă întâlniţi cu persoane din trecutul vostru, profitaţi de această ocazie pentru a clarifica anumite chestiuni rămase nerezolvate şi care nu vă lasă să mergeţi mai departe.

PEŞTI: Evitaţi să discutați în contradictoriu pentru că v-aţi putea pomeni în situaţii riscante. Nu amânaţi lucrul pe mâine, căci aşa şi va rămâne.
Pe aceeaşi temă