Horoscop 15 decembrie 2019. Vezi ce îți rezervă astrele astăzi

Berbec: Este o zi cu totul specială care te îndeamnă la generozitate și la gesturi frumoase, venite din inimă față de cei din jur, oricine ar fi aceștia.

Taur: Vei avea ocazia să descoperi cât de mult contează să te ocupi de treburile tale și să îți îndeplinești la timpul potrivit obligațiile. Asta dacă nu știi, deja, foarte bine, aceste lucruri.

Gemeni: Ai parte de o zi care te poate ajuta să ieși din rutina propriilor gânduri, griji, temeri, tot ce îți înnegurează zilele. Ce vei face, după ce ieși la lumină, este alegerea ta.

Rac: Ai șansa de a privi cu mai multă seninătate problemele, și pe cele de zi cu zi și pe cele mai importante. Ai putea, chiar, să nu le mai lași să te sperie.

Leu: Este o zi de curaj, în care vei avea mai multe ocazii să descoperi valoarea liniștii pe care ți-o oferă o conștiință împăcată, calmă, care nu se contrazice pe sine.

Fecioară: Ai parte de un moment special, în care vei primi confirmarea unor decizii dificile, dar importante, pe care le-ai luat în ultimii ani.

Balanță: Mintea ta e deja departe, la marile proiecte la care lucrezi și la oamenii cu care ai de gând să le realizezi. Este important să ai încredere în tine și în calitățile tale.

Scorpion: S-ar putea să te simți luat pe sus și dus departe de vântul schimbării care vine din anturajul apropiat. Este bine să fii deschis și atent la ideile noi.

Săgetător: Se poate spune că vin vremuri noi pentru tine, în special pe plan profesional și, apoi, în domeniul financiar. E multă muncă, până acolo, dar ai șansa de a progresa.

Capricorn: Este o zi importantă pentru tine pentru că îți oferă un cadru potrivit pentru a-ți analiza cu seriozitate, dar și cu mult curaj, propria viață și deciziile care te-au adus aici.

Vărsător: Contează foarte mult cât de solidă este baza pe care ți-ai construit existența, cât de conștient ești de tine și de problemele nerezolvate.

Pești: Astăzi vei avea un cadru foarte potrivit pentru a-ți confirma singur, în dialog cu propria conștiință, că ai luat cele mai bune decizii, mai ales atunci când nu ți-a fost ușor să le iei.

loading...

Lasă un comentariu