Horoscop 15 decembrie 2018. Griji financiare pentru o zodie

Berbec: Această zi te invită să accepți un alt ritm, mai lent, care însemnă, printre altele, și revigorare, relaxare sau alegerea unor preocupări care îți hrănesc sufletul. 

Taur: Indiferent ce planuri ai pentru astăzi, ar fi bine să îi incluzi și pe cei dragi. Oricum vor veni cu fel de fel de solicitări și nu te va lăsa inima să îi refuzi.

Gemeni: Poate că nu va fi ușor să renunți la preocupările din timpul săptămânii pentru că așa te menții în centrul atenției celorlalți, dar îți va prinde foarte bine o pauză. 

Rac: Ți se potrivește invitația la sensibilitate a acestei zile, împreună cu efectele benefice pe care le va aduce, în primul rând asupra relațiilor cu cei dragi. 

Leu: S-ar putea să nu îți fie pe plac solicitările care îți vor fi adresate astăzi pentru că cer răbdare, calm și diplomație. Dacă te gândești mai bine, vei recunoaște că te pricepi și la așa ceva.

Fecioară: Este o zi mai lentă, prin natura ei și acesta este ritmul care îți va conveni și ție în tot ce faci. Agitația, de orice fel ar fi, nu aduce nimic bun.

Balanță: Ar fi bine să privești orice resposnsabilitate pe care o ai de îndeplinit cu multă bunăvoință, ca să nu te încarci cu un stres suplimentar, inutil. 

Scorpion: Este o zi pe care o poți dedica celor dragi sau pasiunilor tale, cele care te ajută să îți luminezi viața. Micile supărări nu vor putea umbri bucuria acestei zile.

Săgetător: Te ocupi de casă, de familie și de tot ce înseamnă mediul tău intim, inclusiv preocupările pe care le cunoști doar tu.

Capricorn: Bine ar fi să lași pe altcineva să decidă care ar fi prioritățile acestei zile și abia apoi să spui și tu ce vrei. Ca să aibă fiecare ocazia să spună ce dorește, de fapt. 

Vărsător: Va trebui să lași pe altădată grijile financiare sau supărările legate de bani. Nu îți aduc nimic bun, mai ales acum când ai ocazia să alegi preocupări frumoase.

Pești: Ești în elementul tău, faci totul în ritmul și în stilul tău. Singura problemă reală poate să apară când te deranjează cineva, foarte apropiat, și îți cere ceva diferit. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu