HOROSCOP 15 august 2017: Racii dau naștere la tensiuni, pentru că sunt impulsivi și spun tot ce le trece prin minte

Berbec

Ai tendința de a exagera lipsurile și de a le reproșa celor care îți ies în cale aceste lucruri. E o luptă surdă, care nu duce nicăieri, ba poate provoca și probleme suplimentare.

Taur

De la tine pornesc cele mai multe dintre conflictele acestei zile. Toate au la bază nemulțumiri de moment sau acumulate în ultima perioadă.

Gemeni

Dialogurile cu cei din anturaj s-ar putea să nu se deruleze așa cum te aștepți și să se instaleze, din acest motiv, o stare de tensiune pe care nimeni n-o dezamorsează.

Rac

Ziua de azi poate deveni foarte ușor una încărcată de tensiuni, dacă nu vei reuși să îți ții sub control impulsurile de moment, cele care te îndeamnă să spui tot ce îți trece prin minte.

Leu

Sunt posibile situații mai greu de controlat la serviciu, mai ales în relația cu superiorii. Toate acestea vor fi mai ușor de gestionat, dacă vei dori sincer să ajungeți la o înțelegere.

Fecioară

E posibil să intrepretezi greșit anumite replici ale unor apropiați, să le vezi ca viitoare obstacole în calea unor planuri la care tu ții foarte mult.

Balanță

Contează foarte mult să existe cel puțin o minte limpede în grupul din care faci parte, fiindcă întregul anturaj trece prin tensiuni care par greu de gestionat.

Scorpion

Exagerezi nevoile proprii și pui dorințele personale pe primul loc, ca și cum cei din jur nu ar mai conta, deși știi că și ei au drepturile lor, pe care tu le ignori…

Săgetător

S-ar putea să ai ceva mai mult de lucru și acesta să fie motivul pentru care te consumi mai mult decât trebuie. Pe acest fond, de oboseală, emoțiile negative apar mai des.

Capricorn

Dai dovadă de inflexibilitate în cele mai nepotrivite momente și fix în fața celor pentru care ar trebui să fii un exemplu pozitiv. Cei dragi au nevoie de toleranță și de căldura ta sufletească.

Vărsător

Mediul intim poate deveni un refugiu pentru tine. Deși nu îți stă în fire, vei ascunde ce simți și vei discuta doar în intimidate despre asta.

Pești

Te poate supăra cam mult o persoană din anturajul apropiat. Nemulțumirea se poate accentua și din cauză că ai fost foarte tolerant față de acest om până acum, potrivit libertatea.ro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu