HOROSCOP 14 martie: Taurii sunt gata să întoarcă munţii, iar Peştii au noroc în activităţi comerciale

Embed:
BERBEC: Ziua începe cu mai multe surprize plăcute pentru dumneavoastră atât pe plan social, cât şi profesional. Spre seară sunteți nevoit să plecaţi de urgenţă într-o delegaţie.

TAUR: Veţi avea chef de muncă astăzi, aşa încât veţi crede că sunteţi gata să întoarceţi munţii. Debordaţi de energie şi este puţin probabil ca ceva să vă stea în cale.

GEMENI: De dimineaţă aveţi multă energie, iar intuiţia vă ajută mult. Sunteţi entuziasmat şi dornic să vă apucaţi de lucruri noi.

RAC. Vă faceţi planuri să începeţi noi activităţi în domeniul social. Spre seară, vă veţi simţi foarte bine în compania prietenilor.

LEU: S-ar putea sa vă dezamagească lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri. Fiţi prudent şi nu faceţi promisiuni pe care nu le puteți respecta.

FECIOARĂ: Doriți să faceţi o schimbare radicală în viaţă şi vă gândiţi la o metodă originală. Pentru aceasta trebuie să faceţi însă mai multe drumuri.

BALANŢĂ: Astăzi aveţi mai multe ocazii să vă folosiţi talentul artistic. Imaginaţia vă ajută mult şi colaborați foarte bine cu anturajul.

SCORPION: Datorită intuiţiei şi talentului, în prima parte a zilei veţi avea realizări deosebite pe plan profesional şi social. Nu vă lăsaţi duşi de val şi nu forţaţi lucrurile.

SĂGETĂTOR: Încercaţi să nu vă faceţi un program strict, pentru că vor surveni numeroase schimbări. Dimineaţă vă întâlniţi cu un fost coleg de serviciu.

CAPRICORN: Dimineaţă intervin mai multe evenimente neprevăzute, care vă modifică programul. Aţi putea primi musafiri din altă localitatesau veţi pleca într-o călătorie la rude.

VĂRSĂTOR: Aveţi o zi încărcată din punct de vedere profesional, cu multe probleme de rezolvat. Reușiți să vă descurcaţi de minune graţie intuiţiei.

PEŞTI: Aveţi noroc în activităţi comerciale. În viaţa personală, intenționați să faceţi schimbări cu care familia este de acord.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu