HOROSCOP 14 mai 2019: Racii trebuie să îşi valorifice atuurile în carieră, iar Taurii vor lua decizii de moment

Embed:
BERBEC

Încercaţi să vă convingeţi că aveţi dreptate într-o anumită privință, dar în adâncul sufletului știţi că s-ar putea să nu fie așa. Aveţi mai multă încredere în cei din jur şi ascultaţi ce vă spun.

TAUR

Luaţi o decizie de moment, după care începeţi să o regretaţi. Asumaţi-vă deciziile, chiar și pe cele mai puțin bune, dacă doriţi să fiţi un exemplu pentru cei din jur.

GEMENI

E timpul să vă arătaţi sentimentele. Da, cuvintele frumoase au și ele farmecul lor, dar mai devreme sau mai târziu trebuie să și acționaţi. Acum e momentul.

RAC

Sunteţi foarte inventiv şi aveţi o imaginaţie debordantă. Ceea ce vă ajută la serviciu. Vă sfătuim să vă valorificaţi aceste atuuri în carieră şi afaceri.

LEU

Primiţi vești bune și unul sau mai multe cadouri frumoase. Aveţi o zi grozavă, pentru că sunteţi în centrul atenției, așa cum vă place.

FECIOARĂ

E timpul să acceptaţi că lucrurile nu se pot desfășura mereu după planurile voastre. Cineva din familie vă dă sfaturi bune, dar refuzaţi să le ascultaţi. E decizia voastră, aţi putea regreta.

BALANŢĂ

Primiţi bani și nu ştiţi ce să faceţi cu ei. Chiar dacă achiziţiile impulsive de moment ar părea o idee bună, gândiţi-vă totuși și la o investiție. Aţi putea dubla suma!

SCORPION

E nevoie de organizare, iar azi e momentul ideal pentru asta. Notaţi în agendă tot ce aveţi de rezolvat și începeţi sp le faceţi pe rând. Concentraţi-vă și veţi vedea că veţi avea spor!

SĂGETĂTOR

E timpul să acceptaţi realitatea, chiar dacă nu e una plăcută, și să mergeţi mai departe. Azi, deciziile dureroase v-ar putea afecta, dar nu mai puteţi amâna lucrurile la nesfârșit.

CAPRICORN

Calculaţi bine înainte de a da bani, pentru că s-ar putea să regretaţi. Altfel, spre seară, o propunere inedită, venită din partea partenerului de cuplu, v-ar putea lua prin surprindere.

VĂRSĂTOR

Dragostea plutește în aer azi. O să aveţi parte de un flirt intens. Aveţi grijă însă la colegi, dacă se întâmplă pe parcursul serviciului, pentru că aţi putea deveni rapid ținta ironiilor.

PEŞTI

Vă bucuraţi de ce vă oferă astrele azi - echilibru, înțelepciune și răbdare. Însă în continuare aveţi tendinţa să luaţi decizii impulsive. Controlaţi-vă cu grijă comportamentul și reacțiile. Vedeţi unde puteţi îmbunătăți lucrurile.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu