HOROSCOP 14 iulie 2017: O zi fericită pentru Tauri, dar nefavorabilă pentru Peşti

Embed:

BERBEC
Gândiți-vă bine înainte să faceţi ceva. Sunt momente în care odată ce se acționează, nu mai există cale de întoarcere.

TAUR
Astăzi este o zi fericită, deoarece găsiți ajutor pentru orice și oriunde. Multe persoane se arată dispuse să vă acorde sprijin în ceea ce doriți să întreprindeți.

GEMENI
Nu vă pierdeți cu firea, pentru că astfel veți fi predispuși la a face numeroase greșeli. Acasă, implicați-vă mai mult și nu lăsați lucrurile să degenereze.

RAC
Dacă aveți de luat decizii importante, faceți tot posibilul să le amânați. La locul de muncă va fi posibil să vă evidențiați meritele, dacă veți depune efort.

LEU
Păstrați-vă mereu aceeași atitudine sigură pe forțele proprii. Astfel nu veți avea de ce să vă faceți griji.

FECIOARĂ
Colaborările se anunță a fi fructuoase și ar fi păcat să nu profitați de o zi atât de favorabilă. Veți obține un ajutor material de la cineva apropiat.

BALANŢĂ
Nu vă irosiți energia dacă vedeți că nimic din ceea ce faceți nu este apreciat. Chiar dacă vă doare, încercați să vă arătați impasibilitatea.

SCORPION
Analizați bine lucrurile înainte de a face pasul decisiv. S-ar putea ca azi să aflați cine vă este prieten cu adevărat și cine nu prea.

SĂGETĂTOR
S-ar putea să vă confruntați cu încăpățânarea cuiva apropiat. Încercați să vă abțineți și să găsiți o soluție pașnică a acestei probleme.

CAPRICORN
Nu trebuie să dovediți nimic nimănui. Faceți exact ceea ce credeți că este bine pentru propria persoană.

VĂRSĂTOR
Acționați extrem de încet, ceea ce-i deranjează pe unii. Apropiații știu că faceți ceea ce va-ți propus, însă uneori sunt iritați de modul lent în care acționați.

PEŞTI
Nu este o zi favorabilă pentru investiții și planuri de viitor. În schimb, relațiile sentimentale vă oferă mari satisfacții.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »