HOROSCOP 14 ianuarie 2020: Fecioară, norocul nu va fi de partea voastră azi

Embed:
BERBEC
Problemele de comunicare dintre dumneavoastră şi partener vor crea tensiuni în viaţa de cuplu, care trebuie rezolvate rapid. Încercaţi să nu vă doriţi ultimul cuvânt în toate.

TAUR
N-o să aveţi probleme cu banii, dar nici nu trebuie să vă încercaţi norocul din acest punct de vedere. Cheltuieli apar oricum, important e să aveţi mereu o rezervă în portofel.

GEMENI
Viaţa amoroasa este destul de tumultoasă. Aveţi mare grijă la tentaţii. Înainte de a vă implica într-o aventură analizati riscurile ce ar putea să apară.

RAC
Încercati să fiţi mai răbdători cu cei din jur, să impuneţi mai mult tact şi diplomaţie în relaţia cu aceste persoane. Nu criticaţi anumite acţiuni, pentru că v-aţi putea pomeni în aceeaşi situaţie.

LEU
Viaţa sentimentală vă oferă mari satisfacţii şi momente unice alături de partener. Aveţi grijă de sănătate şi de venituri.

FECIOARĂ
Norocul nu va fi de partea voastră azi, dar nici nu vă va ocoli. Dacă veţi prinde momentul potrivit, e posibil să obţineţi câştiguri financiare mai mari decât în zilele obişnuite.

BALANŢĂ
În plan profesional, limitaţi-vă la ceea ce puteţi face ca să reuşiţi cât mai bine. Totuşi, rezultatele pe care le preconizaţi se vor lăsa aşteptate. Unele prognoze vor fi destul de eronate, ceea ce va ştirbi încrederea în propriile forţe.

SCORPION
Se vor produce unele schimbări pozitive în ceea ce priveşte câştigurile financiare. Veţi fi mult mai liniştiţi din acest punct de vedere, însă trebuie să aveţi grijă să menţineţi un echilibru.
 
SĂGETĂTOR
Relaţia de cuplu va fi destul de dificilă. Abia reuşiţi să ajungeţi la un numitor comun cu partenerul, iar acest lucru vă afectează mult.

CAPRICORN
Aveţi grijă la asocierile pe care le faceţi azi, pentru că nu toate vor fi spre binele vostru. Dacă simţiţi că ceva nu este în regulă, mai bine mergeţi singuri pe calea aleasă.

VĂRSĂTOR
Vă implicaţi în proiecte care vă stimulează, însă aveţi grijă să nu vă asumaţi mai mult decât puteţi duce. Limitaţi-vă responsabilităţile pentru a fi cât mai eficienţi.

PEŞTI
Aveţi grijă ce vorbiţi şi faţă de cine, compania poate să nu fie întotdeauna cea dorită. Cuvintele prea acide şi tăioase vă pot îndepărta de prieteni sau de rude.
loading...

Lasă un comentariu