HOROSCOP 14 decembrie 2018: Gemenii vor primi vești bune din străinătate, iar leii se vor afirma pe plan intelectual

Embed:
BERBEC

Vă aşteaptă o zi plină de surprize. Cineva de la locul de muncă s-ar putea să vă cumpere un cadou inedit, la care nu vă așteptaţi.

TAUR

Întâlnirea cu o persoană din trecut vă dă peste cap toată ziua. Spre seară aveţi planificată o întâlnire de afaceri care promite multe.

GEMENI

Primiţi vești din străinătate de la un prieten sau de la un membru al familiei. Noutăţile pe care le veţi afla vă fac ziua mai frumoasă.

RAC

Astăzi aveţi nevoia să schimbaţi ceva sau să faceţi lucruri noi. Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi treburilor casnice.

LEU

Sunteți creativi și vă preocupă ideea de a începe o activitate nouă. Astăzi aveți mari șanse să vă afirmați pe plan intelectual.

FECIOARĂ

Se pare că la serviciu aveţi spor la treabă şi reuşiţi să vă mulţumiţi sefii. Cu toate acestea vă ambiţionaţi sa terminaţi o sarcină complicată.

BALANŢĂ

Dimineața faceți planuri ambițioase în legătură cu o afacere. Ar fi bine să aveți mai multă răbdare și să faceţi toate calculele pentru a nu da greş.

SCORPION

Micile probleme financiare vă dau bătăi de cap, dar reușiţi să găsiţi imediat soluții. Spre seară, o surpriză frumoasă vine din partea partenerului de cuplu careo să vă facă un cadou valoros.

SĂGETĂTOR

Veștile bune se țin lanț azi și pare că intraţi ușor în febra sărbătorilor. Nu este exclus chiar să faceţi declaraţii de dragoste cuiva pe care îl simpatizaţi.

CAPRICORN

Este un moment bun pentru investiţii în afaceri şi pentru călătorii. Aveţi mari şanse de reuşită.

VĂRSĂTOR

Există posibilitatea de a lua decizii, care ulterior vă vor aduce profit. Toate tranzacţiile şi afacerile pe care le iniţiaţi astăzi o să se încheie cu succes.

PEŞTI

Este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. La locul de muncă s-ar putea să aveți o oportunitate de a avansa în funcție.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu