HOROSCOP 14 AUGUST 2019: Vezi ce îți rezervă astrele astăzi

BERBEC
S-ar putea să fiţi implicaţi într-o serie de situaţii controversate la locul de muncă. Astrele vă recomandă astăzi să fiţi mai diplomaţi.

TAUR
Astăzi vă pare totul destul de dificil, însă lucrurile nu stau chiar aşa de rău. Starea voastră emoţională este influențată în mare parte de oboseala pe care aţi acumulat-o în ultima perioadă.

GEMENI
Astăzi ar fi bine să vă distraţi cu prietenii şi să vorbiţi mai mult despre succesul vostru. În următoarele zile, aveţi şanse să primiţi o ofertă de colaborare. 

RAC
Vă certaţi cu un membru de familie de la nimicuri. Ar fi bine să lăsaţi nervii la o parte şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu. 

LEU
Astăzi vă dezamăgeşte o persoană în care aţi avut multă încredere. Lucrurile nu merg aşa cum vă doriţi, dar nu trebuie să vă întristaţi. 

FECIOARĂ
Este o zi perfectă pentru a vă ocupa de cercetare şi documentare pentru jobul vostru. Seara o petreceţi alături de persoana iubită. 

BALANŢĂ
Sunteţi în pericol de depresie. De aceea, ar fi bine să apelaţi, cât mai curând, la specialişti pentru ajutor.

SCORPION
Dacă vă doriţi o relaţie de durată, ar fi bine să depuneţi mai mult efort şi să vă ascultaţi partenerul.

SĂGETĂTOR
Nu vă lăsaţi copleşiţi de emoţii. Aveţi grijă cum gestionați banii pentru că aveţi tendinţa să cheltuiţi mai mult decât câştigaţi. 

CAPRICORN
Vă bucuraţi de o zi productivă la locul de muncă, iar superiorii voştri apreciază efortul depus în ultima perioadă.

VĂRSĂTOR
Este o zi plină de presiuni din toate părţile. Evitaţi să daţi replici tăioase celor care încearcă să vă pună la punct. 

PEŞTI
Vă gândiţi de mai mult timp să puneţi pe roate o afacere de familie, iar acum aveţi toate şansele să găsiţi o idee potrivită în acest sens.
loading...

Lasă un comentariu