HOROSCOP 13 septembrie 2017. Gemenii vor fi surprinşi plăcut, iar Leii pornesc afaceri profitabile

Embed:
BERBEC

Astăzi vă distrați și veţi face o alegere bună dacă mergeţi la cumpărături. O partidă de shopping este mereu în măsură să vă crească buna dispoziție.

TAUR

Vă va fi greu să luați decizii, mai ales dacă este vorba de unele cu impact hotărâtor. Această stare de lucruri se va reflecta în dispoziția voastră de-a lungul acestei zile.

GEMENI

Datorită ideilor ingenioase, câştigaţi mai multă încredere în faţa şefilor. Spre seară, un prieten vă face un cadou care vă surprinde plăcut.

RAC

Ar fi bine să fiți ceva mai atent la capitolul generozitate. Sunt o grămadă de așa-ziși prieteni care și-au făcut planuri să profite de voi.

LEU

Intenționați de multă vreme să porniți o afacere. Nu ezitaţi, deoarece acum este momentul oportun.

FECIOARA

Deși aveți multă treabă, mai reduceți ritmul în care munciți. Fiți realist, ca să nu aveți surprize neplăcute.

BALANŢA

Lăsați timpul să rezolve neînțelegerile apărute în ultimul timp. Astăzi să vă ocupați de probleme mai puțin stresante.

SCORPION

Ar fi bine ca astăzi să fiți recunoscători pentru tot ceea ce aveți, pentru tot ceea ce este bun și frumos. Poate faceți ceva acte de caritate și din ceea ce ați primit, să mai dați și altora.

SĂGETĂTOR

Dacă aveți de gând să mergeți la cursuri de perfecționare ori să vă ocupați de aprofundarea unui subiect care vă interesează, astăzi este o zi potrivită pentru a începe așa ceva.

CAPRICORN

Cineva apropiat ar putea să vă solicite atenția ceva mai mult ca de obicei în probleme destul de delicate. Pregătiți-vă sufletește să dați sfaturi înțelepte.

VĂRSĂTOR

Veți fi apreciat și înconjurat de respect și înțelegere din partea celor din jur. Sunteți pe calea cea bună.

PEŞTI

Faceți tot posibilul să nu vă pierdeți energia din zilele anterioare. Ar fi bine să vă gândiți la o ieșire cu prietenii sau la pescuit.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu