HOROSCOP 13 ianuariee 2020: Rac, o zi favorabilă la locul de muncă

Embed:
BERBEC
Sunteţi concentrat pe realizarea unor proiecte de suflet. O persoană apropiată vă oferă recomandări în acest sens. Nu le ignoraţi, căci v-ar putea fi de mare folos.

TAUR
Astăzi puteţi iniţia orice proiect la care visaţi, deoarece succesul este garantat. La finalul zilei un partener de afaceri vă cere sprijinul în realizarea unui demers important.

GEMENI
Pe plan profesional se ivesc mai multe oportunităţi. Pe unele dintre acestea le scăpaţi din vedere, din cauza unui conflict în viaţa personală.

RAC
O discuţie în contradictoriu cu o rudă vă face anxios şi agitat. Ar fi bine să o evitaţi. Este, însă, o zi favorabilă la locul de muncă, unde vă bucuraţi de aprecierea şefilor.

LEU
Aveţi multe sarcini de realizat, de aceea ar trebui să fiţi pregătit şi din punct de vedere fizic să le faceţi faţă. Se ivesc ocazii prin care vă suplimentaţi câştigurile financiare.


FECIOARĂ
Vă stabiliţi scopuri măreţe, dar ar fi bine să vă potriviţi obiectivele cu posibilităţile pe care le aveţi. În caz contrar, riscaţi să suferiţi o dezamăgire profundă.

BALANŢĂ
Sunteţi apreciat pentru abilităţile de comunicare de care daţi dovadă astăzi. S-ar putea chiar să primiţi unele oferte de colaborare în urma cărora veţi obţine câştiguri substanţiale.

SCORPION
Începeţi ziua motivat să realizaţi un şir de sarcini. După-amiază primiţi însă o noutate neaşteptată, care vă dă peste cap toate planurile.

SĂGETĂTOR
Începeţi să culegeţi roadele în urma unei investiţii pe care aţi făcut-o anterior. Este o zi favorabilă pentru iniţierea unor afaceri sau semnarea unor acte.

CAPRICORN
Vă merge bine pe plan sentimental. Cei care încă nu sunt într-o relaţie amoroasă azi au mari şanse să-şi întâlnească jumătatea.

VĂRSĂTOR
Primiţi noutăţi la serviciu care vă creează o dispoziţie bună pentru întreaga zi. S-ar putea să fie vorba de o majorare de salariu, care vine însă la pachet cu noi responsabilităţi.

PEŞTI
Există riscul să vă certaţi cu unii membri ai familiei din cauza viziunilor diferite pe care e aveţi faţă de un anumit subiect. Acţionaţi cu mare tact şi faceţi tot ce vă stă în puteri pentru a calma spiritele.
loading...

Lasă un comentariu