HOROSCOP 12 DECEMBRIE. Probleme de sănătate pentru trei zodii

Embed:
BERBEC
Cei care, deocamdată, nu au o asigurare medicală ar fi bine să şi-o facă. Astrele nu prevăd probleme de sănătate, dar trebuie să fiţi foarte prudenţi în zilele următoare dacă utilizaţi substanţe periculoase sau lucraţi la înălţime.

TAUR
S-ar putea să fiţi invitat în oraş de o persoană pe care nu aţi văzut-o demult. Bucuraţi-vă de întâlnire şi nu încercaţi să găsiţi motive ascunse în spatele propunerii.

GEMENI
Aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră! O răceală sau o migrenă ar putea să vă dea peste cap planurile de la serviciu. Nu este momentul potrivit, căci pe plan profesional vă aşteaptă o perioadă agitată.

RAC
Un membru al familiei intervine într-un conflict pe care-l aveţi cu partenerul de viaţă, fapt ce vă nemulţumeşte pe ambii. Pentru a evita asemenea situaţii, nu vă plângeţi celor din jur când aveţi probleme de cuplu.

LEU
Astăzi s-ar putea isca un conflict între dumnevoastră şi o persoană apropiată. Aveţi grijă la felul în care comunicaţi, deoarece o părere argumentată prea insistent poate fi interpretată ca o insultă.

FECIOARĂ
S-ar putea să vi se propună o majorare de salariu sau să vă fie încredinţat un proiect nou, pe care-l aşteptaţi demult. Şi una şi cealaltă va avea ca efect o reducere a timpului liber.

BALANŢĂ
Pe plan personal treceţi printr-o perioadă complicată. Aveţi tendinţa să evitaţi partenerul de viaţă şi preferaţi compania altor persoane. La serviciu s-ar putea, însă, să aveţi motiv de a sărbători.

SCORPION
La locul de muncă s-ar putea să primiţi o propunere de implicare într-un proiect nou. Astrele vă recomandă să aveţi mai multă încredere în forţele proprii şi să nu vă lăsaţi intimidaţi de părerile celorlalţi.

SĂGETĂTOR
Vă gândiţi tot mai mult la o eventuală călătorie. Astrele vă îndeamnă să daţi curs acestei dorinţe şi să începeţi să planificaţi o escapadă.

CAPRICORN
Este posibil să aveţi unele probleme de sănătate. Nu ezitaţi să vă programaţi la un control medical, dacă durerea nu dispare într-o zi.

VĂRSĂTOR
Deşi vi se pare dificil, încercaţi să fiţi mai obiectivi şi mai detaşaţi atunci când vine vorba de chestiuni de serviciu. Azi fiţi atenţi când manevraţi obiecte fragile: lipsa de atenţie vă poate provoca pagube.

PEŞTI
Se întrevede un conflict cu o persoană din grupul de prieteni. Nu lăsaţi situaţia să se înrăutăţească şi faceţi primul pas spre normalizarea relaţiilor. Demersul dumneavoastră va fi apreciat şi veţi avea doar de câştigat în cele din urmă.
loading...

Lasă un comentariu