HOROSCOP 11 septembrie 2017. Taurii sunt astăzi extrem de sentimentali, iar Balanţele sunt confuze

BERBEC

Dacă ieri astrele te-au sfătuit să nu cumva să cazi pradă impulsivității, azi îndemnul lor este chiar contrar: ele te îndeamnă să ții cont de intuiția ta! Dacă simți că trebuie să faci ceva, fă-o, deoarece cheia reușitei azi este să îți asculți inima. Vei vedea câtă dreptate are!

TAUR

Azi ai parte de o schimbare care te va face să te simți extrem de sentimental: poate e vorba de o mutare sau de o tranziție din viața ta pe care o așteptai demult, dar al cărei efect abia acum îl conștientizezi. Începi să devii nostalgică, te simți cuprinsă de dor sau de regrete. Nu pleca urechea la ele!

GEMENI

Este posibil ca azi membrii familiei tale să fie mai puțin sinceri cu tine, să se comporte de parcă ai fi mai puțin importantă decât ești în realitate. Te va deranja acest lucru, dar până la urmă vor realiza cât rău fac: așteaptă-te să auzi foarte multe scuze.

RAC

Te gândești tot mai serios să începi un nou proiect, dar nu știi prea bine ce să alegi. Vrei un hobby sau poate un loc de muncă nou, însă nu ești prea sigură în ce direcție să te orientezi. Sfatul astrelor este să amâni decizia, fiindcă azi inspirația nu e de partea ta.

LEU

Unul dintre echipamentele cu care lucrezi de obicei este posibil să se strice azi, dar nu își face prea multe griji, fiindcă vei reuși să îl repari în scurt timp. Dar nu te apuca tu de el, ci așteaptă să vină un profesionist, care se va pricepe mai bine decât tine. Tu riști să îi faci și mai mult rău.

FECIOARA

Vrei să dai de cineva azi, dar șansele de a reuși să iei legătura cu el sunt minime. Nu e vorba de faptul că persoana respectivă nu vrea să dea ochii cu tine, dar mijloacele tehnologice care v-ar ajuta să vă conectați sunt la pământ. Nici telefonul, nici mailul nu îți vor fi utile azi.

BALANŢA

Azi ești destul de afectată de confuzie, iar motivele pentru aceste sentimente sunt de ordin financiar. O persoană din anturajul sau din familia ta are probleme cu banii, iar tu te numeri printre singurii care ar putea-o ajuta. Ceea ce te supără este că ai făcut-o de multe ori până acum, fără ca ea să învețe ceva.

SCORPION 

Azi simți că îți curge aventura prin vene și vrei să îți asumi mai multe riscuri decât ar trebui. Nu spunem că e ceva rău, dar astrele nu îți garantează prea multă siguranță. Înainte de a te apuca de un sport extrem, mai bine gândește-te la sănătatea ta: te poți distra și altfel.

SĂGETĂTOR 

Mai ales dacă ai făcut exerciții numeroase în zilele precedente, azi vei simți nevoia să te relaxezi. E posibil să suferi de febră musculară sau chiar de o luxație! O zi de odihnă nu strică nimănui, mai ales când aceasta este perfect justificată: ascultă de semnalul pe care ți-l oferă corpul tău și nu îl obosi prea tare.

CAPRICORN

Ceva ce se întâmplă cu un amic al tău te va afecta foarte tare azi! Nu ai ce să faci însă, dar tot suferi în tăcere pentru el. Deși știu că e dificil să îți pese mai puțin, astrele sunt de părere că poate ar fi mai bine să te lași mai puțin afectată, fiindcă așa nu îl ajuți nicicum.

VĂRSĂTOR 

O persoană apropiată de tine a luat foc azi, pur și simplu! Nu înțelegi ce se întâmplă cu ea și ți se pare extrem de nedrept că reacționează așa și că îți strică ție ziua. Nu o combate însă, ci încearcă să îi asculți punctul de vedere: poate vei constata că are chiar dreptate.

PEŞTI

Ai chef să schimbi ceva în viața ta azi, să faci ceva palpitant! Dar poate că nu e chiar cea mai bună idee: îți lipsește inspirația și ai tendința de a arunca cu bani în stânga și în dreapta pentru a compensa acest lucru. Mai bine apropie-te de o carte bună, apelează la muzică sau la ciocolată și te vei simți mai bine.

Sursa

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu