HOROSCOP 11 martie: Săgetătorii nu vă stricați ziua cu discuții contradictorii, iar Gemenii trebuie să fie diplomați în relația de cuplu

Berbec: Iubire - partenerul și familia vă susțin să luați decizii corecte în situația în care traversați momente dificile. Totul este să și acceptați să destăinuiți ce vă doare.

Sănătate - acordați atenție semnelor pe care corpul fizic vi le dă! Inclusiv mâinile sunt sensibile și trebuie protejate. Nu ezitați să apelați la creme speciale ori suplimente alimentare pentru piele.

Bani - dacă doriți să cumpărați ceva ori să investiți in afaceri, să vă bazați doar pe veniturile obținute din muncă proprie! Adică să nu faceți împrumuturi, scrie click.ro.

Taur: Iubire - nu o să vă puteți concentra asupra problemelor celor de acasă, inclusiv ale cuplului, din cauza problemelor unui prieten apropiat pe care vă străduiți să îl ajutați.

Sănătate - nu trebuie să vă strice ziua și armonia interioară reproșurile familiei, căci voi acționați astăzi exact așa cum vă dictează conștiința.

Bani - este cazul ca întâi să vă ocupați de datorii și abia apoi să vă faceți un buget pentru viitor. Aveți în vedere doar viitorul apropiat.

Gemeni: Iubire - ar trebui să fiți mai atenți și mai diplomați în relația de cuplu. Dorința voastră de a glumi și acolo va fi considerată de fapt o superficialitate și o neseriozitate de zile mari.

Sănătate - chiar dacă nu vă deranjează grav ceva anume, ar trebui să vă gândiți totuși să faceți pe viitor un examen medical complet.

Bani - nici munca, nici finanțele nu vă interesează acum. Probabil că relaxarea este singurul lucru care vă preocupă. Asta nu înseamnă că nu vi se va reproșa această leneveală și dezinteres.

Rac: Iubire - dacă sunteți singuri, să nu vă surprindă o serenadă sub balcon sau o poezie de suflet pe mesagerie. Aveți admiratori dispuși să iasă cu arsenalul la atac.

Sănătate - nu ar trebui să vă consolidați numai sănătatea, ci și să vă reîmprospătați imaginea externă. Pentru asta, e momentul să faceți o programare la un salon de înfrumusețare sau relaxare.

Bani - puteți avea acum o cerere delicată din partea unei rude sau a cuiva din imediata voastră apropiere. Nici voi nu stați strălucit la acest capitol, așa că nu o să onorați solicitarea, spre supărarea respectivei persoane.

Leu: Iubire - ziua devine promițătoare numai dacă sunteți dispuși să scoateți nasul din muncă. Nu uitați că weekendul este totuși pentru relaxare!

Sănătate - faptul că sunteți unidirecționați pe muncă și efort mare în sensul ăsta, e un semn de alarmă că o faceți pe propria voastră sănătate.

Bani - proiectele personale, așa cum le gândiți acum, ar presupune o muncă în echipă. Însă atunci când veți realiza ce costuri implică asta pentru voi, ajungeți la concluzia că nu faceți față.

Fecioară: Iubire - plănuiți mari schimbări și o reamenajare a spațiului de acasă. Ele însă nu sunt în concordanță cu voința partenerilor și trebuie să acceptați compromisuri.

Sănătate - nu acceptați să luați tratamente după informațiile generale pe care le dețineți din paginile de internet!

Bani - nu vă gândiți nicicum să luați un împrumut de la bancă pentru planurile voastre! Încercați să vă descurcați doar cu fondurile de care dispuneți. În cazuri extreme, împrumutați bani numai de la rude sau prieteni!

Balanţă: Iubire - este recomandat să nu opriți zborul imaginației voastre sălbatice în privința relației! Tot ceea ce atrageți prin visele voastre, dacă doriți cu ardoare, va obține dreptul de a exista, devenind pentru voi un nou pasaj de viață.

Sănătate - va trebui să găsiți un bun medic pentru afecțiunile ginecologice ori psihiatrice, ca să preveniți posibilele boli grave și să eliminați depresia.

Bani - nativii posesori de talente artistice sunt atât de inspirați încât ar putea crea o capodoperă literară unică sau o compoziție muzicală ingenioasă cu care să obțină beneficii.

Scorpion: Iubire - romantice amintiri vă pot răscoli sau chiar veți lua legătura cu o iubire din trecut. În ultimul caz puteți primi o propunere de reluare a legăturii, însă cum rămâne cu actualul partener?

Sănătate - dacă există talente pentru gătit sau creativitate la bucătărie, atunci puneți-le cu îndrăzneală în aplicare! Toată lumea din jurul vostru o să fie încântată de rezultate.

Bani - dacă nu sunteți mulțumiți de câștigurile de la actualul loc de muncă, e momentul să începeți să faceți cercetări pentru un nou job. Începeți cu cele de pe internet.

Săgetător: Iubire - nu vă stricați ziua în discuții contradictorii cu partenerul, mai ales dacă ele sunt legate de câștiguri și cheltuieli! Chiar nu e momentul să contabilizați asta.

Sănătate -  aveți grijă de voi, căci nimeni altcineva nu o va face. Riscați o deteriorare semnificativă a starii de sănătate dacă le luați pe toate pe umerii voștri. Încercați să vă degrevați de sarcini.

Bani - puteți să vă lăsați cuceriți de moda tinerească. Iar dacă aveți talente creative și multă imaginație, chiar vă puteți gândi cum să transformați asta într-o sursă de venituri.

Capricorn: Iubire - s-ar putea să fiți în situația de a alege dacă doriți neapărat un parteneriat sau preferați să fiți singuri. Oricum, dacă simțiți că vă pierdeți timpul cu un partener frivol,  atunci ar fi bine să vă despărțiți de el.

Sănătate -  economisiți-vă puterea și energia, mergeți la sport și nu forțați situația cu gânduri sumbre! Nimeni nu este asigurat împotriva problemelor, dar devine important cum le tratați.

Bani -  trebuie să deveniți un pic mai economi și mai practici la cumpărături. Nu e momentul să vă aruncați în cheltuieli excesive.

Vărsător: Iubire - apreciați altruismul neașteptat al perechii voastre și faceți totul pentru a face să se înțeleagă cât de mult prețuiți o astfel de grijă de care dă dovadă.

Sănătate - în caz că nu ați făcut-o de multă vreme, vă  recomand efectuarea tuturor testelor necesare pentru a afla nivelul de hemoglobină din sange.

Bani - nu arătați a fi zgârciți în cadouri pentru oamenii apropiați de sufletul vostru, deoarece banii vă vor ajunge, iar bucuria adusă celor dragi vă va unge pe suflet.

Peşti: Iubire - chiar dacă vă place cu adevărat de cineva, nu o să lăsați să se vadă acest lucru pentru că vă îndoiți de bunele intenții ale persoanei respective.

Sănătate - starea voastră este ok, dar instabilă, iar dacă vă mai și neglijați, riscați să aveți probleme medicale. Vremea este înșelătoare și imprevizibilă, astfel încât să puteți ușor să prindeți o răceală.

Bani - nimeni nu a făcut încă o avere și nici o carieră, din statul pe canapea și uitatul la televizor. Prin urmare, există o nevoie urgentă de a deveni mai activi și mai implicați în muncă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu