HOROSCOP 10 septembrie 2017: Fecioarele vor avea o zi favorabilă pentru rezolvarea problemelor financiare

Sextilul Lunii cu Neptun predispune la romantism, idealism, visare cu ochii deschiși, realizarea viselor romantice, compasiune. Același aspect predispune și la abordarea unor proiecte nerealiste, care se pot solda cu eșecuri costisitoare. Având în vedere că simțul practic este mult diminuat azi, se recomandă amânarea activităților și deciziilor importante, scrie realitatea.net.

BERBEC

Se pare că nu sunteți în formă și nu vă simțiți in stare să terminați o lucrare importantă. Astrologii vă sfătuiesc să nu vă asumați noi responsabilități, pentru că riscați să vă irosiți energia. În partea a doua a zilei s-ar putea să fiți invitat la o petrecere, unde aveți șanse să vă simțiți excelent alături de partenerul de viață și de prieteni. 

TAUR

În prima parte a zilei o cunoștință v-ar putea solicita sprijinul într-o problemă de afaceri, de pe urma căreia puteți câștiga și dumneavoastră pe plan financiar. Evitați speculațiile de orice natură! După o zi destul de agitată, aveți posibilitatea să petreceți o seară romantică împreună cu persoana iubită. 

GEMENI

O rudă mai în vârstă v-ar putea ajuta să luați o decizie importantă în privință relațiilor sentimentale. Se pare că simțul practic nu prea vă ajută astăzi. În schimb, astrologii vă sfătuiesc să contați pe sprijinul familiei și al prietenilor. Este în interesul dumneavoastră să evitați discuțiile în contradictoriu. 

RAC

Se pare că traversați o perioadă în care problemele financiare vă neliniștesc. În prima parte a zilei, este posibil să întâmpinați dificultăți la locul de muncă. Colegii și șefii vă înțeleg și vă ajută. N-ar strica să acordați mai multă atenție familiei.

LEU

Este posibil ca un prieten să vă propună să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să nu luați o decizie astăzi, pentru că riscați să nu fie cea mai bună. Relațiile sentimentale ar trebui să decurgă foarte bine. Sunt șanse să petreceți o seară romantică în compania partenerului de viață. 

FECIOARĂ

Ar fi bine să nu vĂ faceți un program strict pentru azi, pentru că este posibil să fiți nevoit să-l schimbați de câteva ori pe parcursul zilei. Se întrevăd mai multe drumuri scurte în interesul familiei. Este o zi favorabilă rezolvării problemelor financiare. Puteți să vă bazați pe intuiție. 

BALANȚĂ

În cursul dimineții s-ar putea să fiți cam confuz. Vă sfătuim să amânați deciziile de afaceri, oricât ar părea de urgente, pentru că există riscul să luați decizii greșite, cu consecințe grave. În schimb, pe plan sentimental parcurgeți o perioadă favorabilă, în care predomina romantismul, ceea ce vă ajută să vă păstrați moralul ridicat. 

SCORPION

În prima parte a zilei se pare că nu vă reușește mai nimic și simțiți că vă irosiți energia. Prietenii și familia vă înțeleg și vă ajută. Vă sfătuim să fiți prudent și să nu refuzați ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai în vârstă din familie. 

SĂGETĂTOR

Nu este o zi bună pentru investiții sau pentru afaceri. În cursul dimineții s-ar putea să primiți o veste de la o rudă apropiată, care vă determină să vă schimbați planurile în legătură cu o călătorie. Vă sfătuim să evitați activitățile care necesită atenție și putere de concentrare.

CAPRICORN

Astăzi nu este recomandabil să vă asumați noi responsabilități la locul de muncă. Amânați deciziile importante și păstrați-vă calmul în discuțiile cu colegii! Situația financiară ar trebui să fie destul de bună, dar simțul practic este redus și vă poate crea probleme în afaceri. 

VĂRSĂTOR

Grijile pe care vi le faceți nu par să fie justificate. Aveți șanse reale de reușită, atât pe plan social, cât și sentimental. Nervozitatea pe care o resimțiți este cauzată de oboseala acumulată. Ocupați-vă de activități de rutină și odihniți-vă mai mult! 

PEȘTI

În prima parte a zilei aveți tendința de a fi cam confuz și s-ar putea să nu-i înțelegeți corect pe cei din jur. Se pare că nici intuiția nu vă ajută astăzi, dar vă puteți baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă. Vă recomandăm să evitați întâlnirile de afaceri și să amânați deciziile importante.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu