HOROSCOP 10 octombrie 2019: Rac, gelozia v-ar putea consuma destul de tare azi

Embed:
BERBEC

Dacă toată ziua aţi fost solicitaţi şi vă simţiţi obosit, nu ezitaţi să luaţi o pauză de relaxare şi să vă refaceți forţele.

TAUR

E timpul să spuneţi lucrurilor pe nume chiar și superiorilor. Dacă nu mai faceţi față sarcinilor de la serviciu sau dacă vreţi mai mulți bani trebuie să știți cum să spuneţi aceste lucruri.

GEMENI

Astăzi va trebui să faceţi față cu brio unor presiuni. Încercați să cereţi sfatul unei persoane mai experimentate.

RAC

Gelozia v-ar putea consuma destul de tare azi. Încercați să nu inventaţi motive de gelozie, dacă nu e cazul. Pentru binele vostru, azi, ar trebui să staţi departe de emoțiile extreme.

LEU

Vestea pe care o primiţi azi, legată de o posibilă vizită a unei persoane dragi, în viitorul apropiat, vă înseninează ziua. O să începeţi pregătirile, astfel încât niciun detaliu să nu vă scape.

FECIOARĂ

Azi aţi putea primi niște invitați neanunțați sau v-aţi putea trezi direct cu ei la ușă, la prima oră a dimineții, sau seara foarte târziu. Aveţi grijă cum vă arătaţi emoțiile.

BALANŢĂ

Banii nu sunt o problemă pentru voi în această perioadă, dar ar putea oricând să devină, dacă nu renunțați la cheltuielile inutile și impulsive care vă afectează bugetul.

SCORPION

Zi bună pentru a face cumpărături şi renovări. Fiţi foarte atenţi la propunerile dubioase. Consultaţi-vă înainte de a face o investiţie mare.

SĂGETĂTOR

Astăzi sunt șanse mari să primiţi bani sau bunuri foarte valoroase. Sigur că e important și cine vă face acest cadou, va trebui să răspundeţi pe măsură. Încercați să nu uitaţi de asta.

CAPRICORN

A venit momentul să vă arăți că puteţi comunica efectiv. Contextul zilei de azi vă scoate la suprafață o parte mai puțin cunoscută a voastră, iar cei din jur vor fi uluiți.


VĂRSĂTOR

Surprindeți pe toată lumea cu un nou look sau cu o nouă ținută. Complimentele nu se vor opri azi și, din fericire, asta nu vă deranjează deloc.

PEŞTI

A venit momentul să vă arătaţi iubirea prin gesturi concrete. Cuvintele au și ele rolul lor, dar până la un punct. Acum a venit timpul demonstrațiilor clare.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu