HOROSCOP 10 martie: Taurii își reconsideră iubirea față de parteneri, iar Berbecii găsesc modalități ingenioase de a face bani

Berbec: Iubire -  nu mai filtrați relațiile și viața de acum prin ceea ce ați trăit în trecut, ci priviți cu optimism înainte!

Sănătate -  nu vă tot lamentați că nimic nu merge, că vă simțiți rău, când de fapt nu aveți nimic din toate astea.

Bani - puneți-vă la treabă creativitatea și veți găsi modalități ingenioase de a face bani, scrie click.ro.

Taur: Iubire - modificările din viața voastră vă vor schimba punctele de vedere în ceea ce privește relaționarea. Dacă nu mai sunteți fericiți în relație, probabil că deja gândiți să-i puneți capăt.

Sănătate - poziția astrelor sugerează că trebuie să vă feriți de infecțiile și răcelile anotimpului friguros.

Bani - nu trebuie să vă faceți probleme cu banii, căci salariile vă vor fi achitate la timp.

Gemeni: Iubire - încercați să fiți din nou ca la începutul relației, să aveți aceeași atitudine binevoitoare și să faceți lucrurile cu dragoste!

Sănătate -  potențialul energetic vă este scăzut și trebuie să vă îngrijiți.

Bani - nu duceți lipsă de bani pentru că și atunci când rămâneți fără ei, găsiți la alții cu împrumut sau chiar apelați la credite.

Rac: Iubire - viața personală va fi activă, dar nu neapărat în sensul  bun. Dacă dați apă la moară, neînțelegerile nu întârzie să apară.

Sănătate -  un ritm de viață sănătos, hrănirea la ore fixe și o dietă ușoară v-ar putea ajuta la restabilirea forțelor.

Bani - așteptați-vă la cheltuieli mai mari decât preconizați, căci apar tot felul de motive și necesități.

Leu: Iubire - deși aveți  grijă de relațiile cu membrii familiei și cu prietenii, paradoxal, aveți mai puțină grijă de relația cu partenerul de viață.

Sănătate -   dacă vă simțiți mereu obosiți și fără vlagă, încercați să schimbați modul de alimentație!

Bani - veți reuși să vă descurcați acum chiar dacă nu aveți foarte mulți bani.

Fecioară: Iubire - oricât de greu ar fi, armonia și echilibrul se creează constant și conștient de către ambii parteneri.

Sănătate -  învățați să vă bucurați de lucrurile simple pentru a vă schimba o stare de spirit proastă!

Bani - deși sunteți temători, din economii sau chiar din zgârcenie și tot veți mai găsi ceva resurse ca să achitați întreținerea.

Balanţă: Iubire - eliminați persoanele inutile și incepeți să trăiți în prezent, să simțiți cine sunteți acum și aici!

Sănătate - alimentația vă influențează metabolismul și echilibrul chimic din creier, influențând  în ultimă instanță starea voastră.

Bani - oricând găsiți o soluție interesantă pentru a avea banii obligatoriu necesari. Iar dacă nu, căutați voi ceva de vândut de prin casă.

Scorpion: Iubire - și cei aflați în cuplu, și cei singuri sunt predispuși la apatie sau pesimism, făcându-le celor dragi viața grea.

Sănătate -  grijile de zi cu zi vă obosesc și vă topesc energia, dar e și vina voastră că nu vă organizați corespunzător prioritățile.

Bani - nativii cu talente să nu ezite să își aducă la lumină abilitățile artistice și să le valorifice!

Săgetător: Iubire - viața personală va depinde mult de starea voastră de spirit. Aveți grijă ce și cum spuneți!

Sănătate -  dacă ați uitat de îngrijirea corpului vostru, acesta vă va reaminti că nu l-ați alimentat corespunzător.

Bani -  oricât de mulți bani vor veni, ei se vor duce pe tot felul de cheltuieli cu copilul. Nu are sens să îi tot planificați căci nu vă iese asta la socoteală.

Capricorn: Iubire - e posibilă o întâlnire cu cineva din trecut, față de care ați nutrit afecțiune, iar acum depănați amintiri.

Sănătate -  singura atenționare pe care v-o fac este la dietă. Există o ușoară tendință de îngrășare care nu vă priește dacă aveți deja kilograme în plus.

Bani - poziția financiară este destul de stabilă, iar dacă aveți nevoie de bani, ei vor veni în câteva zile.

Vărsător: Iubire - opiniile și afirmațiile partenerului vă irită și nu veți ascunde asta. Pregătiți-vă deci pentru eventuale dispute verbale!

Sănătate -  stresul  fizic ar putea avea repercursiuni asupra ritmului de viață de zi cu zi. Doar voi puteți lua măsuri să nu se întâmple asta.

Bani - dacă v-ați pus speranța că vin deja roadele unui proiect de anvergură, luați-vă gândul deocamdată. Ele se vor amâna.

Peşti: Iubire - pentru a ieși din mulțime o să veniți probabil cu ceva nou, original, ieșit din comun, fără însă a vă gândi la ce valuri de nemulțumire provocați în sufletele partenerilor.

Sănătate - dacă aveți probleme cu sistemul cardiovascular, alegeți mersul pe jos pentru a vă mișca picioarele.

Bani - dacă ați traversat pierderi în ultima vreme, se ivesc acum oportunitâți care le vor compensa pe acelea.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu