HOROSCOP 1 septembrie 2017. Află ce îţi rezervă astrele în prima zi de toamnă

BERBEC

Azi este favorizată redactarea de documente, dar și încheierea de contracte, care te pot duce mai aproape de rezolvarea unei probleme juridice care te tot bătea la cap. Este timpul să îți dai tot interesul în aceste aspecte, pentru că dacă mai amâni ele se pot dovedi problematice.

TAUR

Ai avut o reușită importantă pe plan profesional, dar din păcate nu apuci să te bucuri de ea, fiindcă ești permanent bătută la cap de oamenii din jur, care au nevoie de ajutorul tău. Nu e nimic greșit în a rămâne cu picioarele pe pământ, dar poate că azi ar trebui pur și simplu să îi ignori pe toți și să sărbătorești.

GEMENI

Azi e una dintre acele zile magice în care totul îți merge strună, ceea ce nu are cum să nu te facă foarte fericită. Pur și simplu șansa îți surâde în fiecare aspect al vieții, de la carieră la dragoste, ceea ce te va face să te simți optimistă, plină de vibrații pozitive. Era și cazul!

RAC

Dacă te așteptai ca o situație să se rezolve, mai ales una care are legătură cu casa ta sau cu achiziția unei noi proprietăți, azi e cea mai bună zi! Se anunță reușite în cumpărarea unor terenuri sau locuințe, dar va fi la fel de bine și dacă vei decide să faci un împrumut la bancă. Ai însă grijă atunci când semnezi actele.

LEU

Ziua îți e plină de comunicare, se pare că pur și simplu îți petreci prima zi de toamnă la telefon, ceea ce se poate dovedi iritant la un moment dat. Dar ceea ce contează este că ai o conversație intimă cu iubitul tău, una care te va face să fii extrem de fericită.

FECIOARA

Te simți plină de energie azi, în deplinătatea puterii tale, ceea ce te va avantaja mai ales pe plan profesional. Îți dedici toată această stare de bine carierei, rezolvând chiar o serie de sarcini pentru săptămâna viitoare, dar la sfârșit nu mai ai deloc chef de prietenii tăi sau de planurile de weekend.

BALANŢA

Te simți entuziasmată azi, și se pare că ai toate motivele pentru a fi așa! Ești plină de nerăbdare, de parcă ai ști că se va întâmpla ceva memorabil. Într-adevăr, astrele sunt de părere că vei primi o vizită care se poate dovedi importantă, din partea unui prieten care îți aduce o veste mare.

SCORPION

Azi primești o vizită importantă, motiv pentru care depui foarte mult interes pentru modul în care arată casa ta. Faci curățenie și aranjezi mobila, fără a precupeți niciun efort pentru a-i impresiona pe cei care vin la tine. Nu trebuie să îți faci însă griji, deoarece astrele sunt convinse că vei reuși de minune.

SĂGETĂTOR

Azi ești mai intuitivă decât oricând, ceea ce te va ajuta cu precădere dacă primești vizite sau intri în contact cu oamenii. Să nu fii uimită dacă vei reuși chiar să le citești mințile, fiindcă azi ești atât de conectată la cei din jur, încât până și evenimente de acest gen, ce par supranaturale, sunt posibile.

CAPRICORN

Finanțele și cariera îți merg atât de bine, încât parcă nici tu nu mai știi de unde ți-a picat atâta noroc. Curge cu proiecte sau cu propuneri, așa că la un moment dat poți ajunge chiar să te simți ușor dezorientată și să ai impresia că nu mai știi ce să faci cu atâta succes.

VĂRSĂTOR 

Așteaptă-te la surprize plăcute și azi, pentru că succesul continuă să fie de partea ta! Se pare că de data aceasta viața personală este în centrul atenției, acolo unde vei atrage câteva prietenii care pot să rămână pentru totdeauna alături de tine. Da, este genul acela de zi!

PEŞTI 

Este posibil ca azi să ți se ofere șansa de a călători, o propunere uluitoare, care ți se pare însă pe moment mult prea bună pentru a fi adevărată. Nu renunța însă la ea, și nu te lăsa trasă înapoi nici de faptul că persoana cu care ai merge în mod normal nu e disponibilă.

Sursa

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu