HOROSCOP 1 ianuarie 2019: Taur, astăzi aveți un succes deosebit în afaceri

BERBEC
Este posibil să vă întâlniţi cu un prieten mai vechi care vă propune o nouă ofertă de muncă. Ar fi bine să o acceptaţi pentru că veţi obţine câştiguri mari.

TAUR
Astăzi aveți un succes deosebit în afaceri. Propuneţi proiecte bune care sunt apreciate de colegi şi vă aduc câştiguri mari.

GEMENI
Dimineața hotărâți să plecați într-o călătorie importantă. Spre seară, vă bucuraţi de laude din partea partenerului de cuplu.

RAC
S-ar putea să fiți neliniștit din cauza unor probleme financiare minore. După-amiază o rudă să vă propune o mică afacere de pe urma căreia puteți câștiga bine.

LEU
Gândiți-vă mai mult la timpul liber de care dispuneți! Luaţi un concediu şi plecaţi într-o călătorie. Ar fi bine să vă consultați și cu partenerul de viață.

FECIOARĂ
Vă cumpăraţi un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, şefii vă apreciază rezultatele.

BALANŢĂ
Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv şi să-i ofensaţi pe cei apropiaţi. În relaţiile cu persoana iubită fiţi onest şi recunoaşteţi
unde aţi greşit!

SCORPION
Este o zi perfectă pentru a face noi cunoştinţe. Acceptaţi întâlnirile în oraş pentru că aveţi toate şansele să cunoaşteţi partenerul de viaţă.

SĂGETĂTOR
Sunteţi foarte ocupat cu treburile casnice şi acordaţi puţin timp partenerului de cuplu. Organizaţi o cina romantică acasă sau ieşiţi la un restaurant.  

CAPRICORN
Graţie ideilor ingenioase puteţi finaliza o lucrare importantă la serviciu. În relaţiile cu partenerul de viaţă aveţi parte de afecţiune şi căldură.

VĂRSĂTOR
La serviciu sunteţi încrezut în propriile forţe. Cei din jur vă susţin şi sunt mândri de reuşita dumnevoastră.

PEŞTI
S-ar putea să vă confruntați cu gânduri egoiste. Dacă până acum toate discuțiile au fost despre nevoile voastre, este posibil ca cineva apropiat să aibă nevoie de aceeași atenție.
loading...

Lasă un comentariu