HOROSCOP 1 decembrie 2019: Capricornii trebuie să se ferească de exagerări

Berbec: Ai parte de o zi care te poate ajuta să îți clarifici anumite gânduri, intenții și sentimente, ca să știi ce merită dus mai departe și ce ar trebui abandonat.

Taur: Ești beneficiarul unor momente de inspirație cu totul speciale, pe care le-ai putea folosi ca să mai dai uitării din nemulțumiri și să fii mai încrezător în ce va aduce viitorul.

Gemeni: Relațiile cu cei din jur te vor ajuta să îți stabilești corect prioritățile, mai ales când vine vorba de cei dragi pe care îi vei trata cu foarte multă atenție.

Rac: În familie ai putea petrece momente frumoase, după depășirea unor tensiuni inutile, pe care nici nu are rost să le cercetezi prea în amănunt.

Leu: Din anturaj pot veni provocări, dar și invitații deosebit de agreabile, care te vor ajuta să îți schimbi puțin ideile, să ai acces la altfel de abordări ale problemelor vieții.

Fecioară: Știi foarte bine că nu se rezumă totul la bani și că e nevoie de mult mai mult ca să faci să meargă relațiile de care îți pasă foarte mult.

Balanță: Se poate spune că prezența sau absența ta dintr-un grup nu va fi trecută cu vederea prea ușor. Așa că ar fi bine să îți selectezi cu atenție anturajul cu care te înconjori

Scorpion: Pot să iasă la lumină secrete despre relațiile tale, pe care ai fi vrut să le păstrezi măcar în penumbră. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să accepți situația.

Săgetător: Ceea ce vine de la tine are un impact mai mare decât de obicei, asupra celor din cercul de prieteni și nu numai. Ar fi bine să oferi un exemplu pozitiv.

Capricorn: Te bucuri de bunul mers al unor relații despre care crezi că sunt cheia împlinirii unor dorințe arzătoare. Ar fi bine să nu exagerezi, nici în bine, nici în rău.

Vărsător: Un apropiat îți propune, direct sau indirect, prin exemplul personal, o altă abordare a relațiilor tensionate, pe care ți-ar prinde bine să ți-o însușești.

Pești: Ești convins că toate solicitările care vin pe capul tău sunt cel mai bun semn că te bucuri de aprecierea celor din jur, chiar dacă ți se pare prea frumos ca să fie adevărat.
loading...

Lasă un comentariu