Horoscop 1 august 2017: Vărsătorii ies în evidență la serviciu, dar nu le pare bine

Berbec: Multe dintre gesturile frumoase pe care le fac unii dintre parteneri, asociați sau colaboratori pot deveni motive de nemulțumire pentru că ai tendința de a le căuta motivele ascunse.

Taur: Există riscul unor confruntări în cuplu sau alte relații importante, pe fondul unor ambiții care ies acum la lumină, deși le credeai uitate și îngropate.

Gemeni: Este posibil să te păcălești singur cu ideea că dacă nu vei acorda importanță unor divergențe care apar la serviciu, acestea vor dispărea așa cum au apărut.

Rac: Sunt posibile dispute majore cu cei dragi din motive care îți sunt bine cunoscute, dar sunt lucruri pe care nu ai vrut să le accepți ca fiind reale și serioase.

Leu: Un refuz te duce cu gândul la posibile complicații și de aici până la revoltă nu mai e decât un pas. E un pas ușor de făcut, dar consecințele nu vor fi la fel de simple.

Fecioară: Este important să ții cont de părerile celor din anturajul apropiat și să modifici ce se mai poate din ce ai făcut sau ai decis și nu ai pus, încă, în aplicare.

Balanță: Există soluții pentru orice problemă, dar atunci când ești prea implicat nu o vezi deloc sau nu o vezi prea bine. Ai nevoie de un pas în spate.

Scorpion: Inainte de a te revolta, ar fi mai bine, pentru toți, să te întrebi cum ai ajuns în situațiile care nu îți convin. S-ar putea să descoperi că ai avut o contribuție importantă.

Săgetător: Este de ajuns să îți propui, chiar de la primele ore, să nu acorzi prea multă importanță gândurilor care te întunecă pentru că te consumă inutil.

Capricorn: Te gândești să răspunzi cu aceeași monedă la orice complicații pe care le provoacă prietenii sau rudele, dar e total contraproductivă intenția ta.

Vărsător: Ieși în evidență la serviciu, dar nu îți convine acest lucru, poate și pentru că implică mai mult efort, în condițiile în care ai fi vrut să investești mai multă energie în altceva.

Pești: Privești în față obstacolele de orice fel și observi că nu te impresionează prea mult vreunul. Este o atitudine foarte potrivită în actualul context, potrivit liberatatea.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu