Horia Brenciu la Publika TV: Este o onoare să fiu alături de fraţii basarabeni

Embed:

Interpretul român Horia Brenciu a fost invitatul special al jurnalului orei 14:00 de la Publika TV. Cântăreţul este pentru prima dată în Republica Moldova. Interpretul a declarat că este o mare plăcere să fie alături de fraţii basarabeni, dar şi de cei care muncesc la Publika.

"Este o plăcere pentru mine să văd un studiou atât de frumos şi oameni atât de frumoşi, care le zâmbesc telespectatorilor, atât celor din România, cât şi celor din Moldova. Sunt pentru prima data la Chişinău şi mă simt onorat să fi alături de voi.  Am simţit o mare plăcere în suflet, iar pe faţa mea a apărut zâmbetul, imdeiat, ce am trecut frontiera. Oamneii din Moldova sunt foarte zâmbitori, un lucru care mă bucură mult", a spus vedeta.

De asemenea, Horia Brenciu afirmă că muzica este o artă pe care o poartă de mult timp în suflet, iar din momentul în care a păşit în lumea ei s-a îndrăgostit de oameni: "Acesta este rolul artistului. Muzica am avut-o de mult în sânge. Nu regret că am lăsat televiziunea şi am făcut muzică. Ceea ce m-a făcut să aleg această cale este faptul că, atunci când eram prezentator, ceea ce făceam în faţa microfonului mi se părea ceva sec. Aveam nevoie de mişcare.  Astfel, am hotărât că trebuie să schimb ceva".

Interpretul român spune că ar fi regretat enorm dacă în această seară nu s-ar fi aflat alături de oamenii din Moldova. "Faptul ca am început un turneu naţional şi am inclus şi Chişinăul mi s-a părut o chestie absolut logică. Să vin la Chişinău este o dorinţă de mult râvnită. Dragilor fraţi basarabeni, am venit să aduc în sufletele voastre bucurie!", a declarat Horia Brenciu.

Menţionăm că, Horia Brenciu va susţine, în premieră, un concert la Chişinău! Spectacolul va avea loc astăzi, la ora 19:00 în sala Palatului Naţional. Interpretul român promite un show de zile mari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu