Horă pentru moldovenii din SUA. Adrian Ursu şi Ionel Istrati vor susţine un concert de zile mari

Embed:
Moldovenii stabiliţi în Statele Unite se vor simţi mai aproape de casă de sărbători. Interpreţii Adrian Ursu şi Ionel Istrati vor încerca să le ducă o bucăţică de Moldovă peste Ocean, în cadrul unui turneu special. Timp de două săptămâni ei vor cânta în şase mari oraşe americane.

"Moldovenii din America ne-au invitat la ei. Vom cânta alături de Ionel Istrati cele mai cunoscute melodii ale noastre, dar şi melodiile de muzică populară şi uşoară pe care oamenii le ţin minte încă din copilărie. Invităm oamenii şi la horă, invităm oamenii să cânte împreună cu noi melodiile pe care le cunosc şi dacă va trebui vom cânta eu melodiile lui Ionel şi Ionel melodiile mele", a spus Adrian Ursu, interpret.

De Revelion, un concert va fi organizat în oraşul Chicago. Apoi, în 5 ianuarie va urma Sacramento, iar a doua zi - Seattle. În data de 12 ianuarie cei doi vor ajunge la New York, iar în 13 şi 14 ianuarie îi vor invita la horă pe moldovenii din Baltimore şi Orlando.

"Sunt foarte, foarte mulţi moldoveni şi români în SUA şi cu drag venim să le cântăm cele mai cunoscute hituri şi cele mai cunoscute melodii în limba română, limba rusă şi engleză de ce nu. Eu o să cânt mai mult muzică modernă, Adrian o să cânte mai mult populară, o să facem aşa ca publicul să nu să se plictisească. De sărbători tot timpul lumea iubeşte surprize, o să fie o surpriză", a zis Ionel Istrati, interpret. 

Adrian Ursu şi Ionel Istrati vor fi remuneraţi dublu pentru aceste concerte.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu