Honda Accord, primele imagini ale versiunii americane

Honda a prezentat primele imagini oficiale ale noii generaţii Accord în versiunea destinată pieţei din Statele Unite ale Americii, scrie automarket.ro.

Honda Accord a primit o nouă generaţie pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Modelul a fost redesenat complet şi este prezentat ca fiind "cel mai sculptat şi dinamic Accord de până acum". 

Spre deosebire de alţi constructori, cei de la Honda nu l-au transformat pe Accord într-un model global, versiunea europeană a modelului urmând să fie diferită de cea prezentată pe piaţa din SUA.

Debutul comercial al noului model de clasă medie de la Honda va avea loc în toamna anului curent.

Cea de-a noua generaţie a lui Accord prezintă cel mai spaţios habitaclu oferit vreodată în această gamă, alături de o serie de elemente pentru optimizarea consumului de carburant

Cea mai mare schimbare o reprezintă forma părţii frontale, alături de profilul noului model. Noua generaţie a lui Accord are o formă mai angulară în comparaţie cu modelul pe care îl înlocuieşte, fiind mai apropiată de ceea ce oferă japonezii pe piaţa europeană în materie de design.

Alături de noul Accord, cei de la Honda au prezentat şi noua generaţie a lui Accord Coupe, model vândut doar pe piaţa americană. Versiunea Coupe a lui Accord este mult mai aproapiată de conceptul care îl prefigurează şi liniile sale sunt mai plăcute. 

În raport cu vechiul Accord Coupe oferit pe piaţa din SUA, modelul prezintă o schimbare mai mică din punct de vedere estetic, dar aceasta este o evoluţie mult mai clară şi mai plăcută.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu