Holograf, Smiley si Andrew Rayel în Piața Marii Adunări Naționale, de la ora 19. Ziua Independenței, ÎN DIRECT la Publika

Embed:

Cei 26 de ani de independență a Republicii Moldova vor fi marcați la 27 august curent printr-o serie de evenimente cultural-artistice, organizate concomitent la Chișinău și în raioanele ţării.

În inima Capitalei, pe Piața Marii Adunări Naționale, va avea loc un vast program cultural-artistic, susţinut de interpreți de muzică populară, fanfare și ansambluri folclorice, colective de dansuri populare.

În scenă vor evolua ansamblurile "Joc", "Mărțișor", orchestra "Fluieraș", orchestra Academiei de Muzică "Big Jazz Orchestra", orchestra fraților Advahov și alte colective artistice.

Concertul se va încheia cu un recital de muzică ușoară al interpreților autohtoni și de peste hotare.

De asemenea, 20 de colective artistice de amatori vor defila într-o paradă a portului popular, prezentând varietatea costumului popular național, iar meșterii populari își vor expune creațiile în cadrul unui târg.

Iar seara de la ora 19,  pe scena din Piața Marii Adunări Naționale vor urca Holograf, Smiley, Polina Gagarina, Nikolay Baskov, Dmitry Malikov și DJ-ul moldovean Andrew Rayel. 

La ora 12 noaptea, organizatorii vor oferi un show de lasere. 

Toate evenimentele vor fi transmise în direct la Publika TV și pe Publika.MD

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu