Hillary Clinton de Ziua României: Sprijinul românilor a ajutat ca idealurile libertății și democrației să meargă înainte

Secretarul de stat american, Hillary Clinton, a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Naţionale a României. Oficialul le-a adresat românilor de pretutindeni din partea președintelui Barack Obama și a Statelor Unite, cele mai calde urări cu ocazia sărbătoririi Zilei Unirii, la 1 decembrie, scrie Europa Liberă.

Totodată, şefa diplomației americane vorbește în mesajul său despre contribuțiile importante pe care România continuă să le aibă pentru pace și prosperitate în întreaga lume. De asemenea, Clinton notează că sprijinul românilor pentru NATO și pentru alte organizații internaționale a ajutat ca idealurile libertății și democrației să meargă înainte.

"Împreună lucrăm în Balcani și Afganistan pentru a da la milioane de oameni speranța unui viitor mai luminos. Statele Unite doresc continuarea parteneriatului pentru mulți ani înainte, și sânt recunoscătoare să aibă un prieten și aliat puternic în România", se arată în mesajul de felicitare a secretarului de stat american.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu