Hillary Clinton anunţă că nu va candida la preşedinţia SUA în 2020. Care este motivul

Embed:

Hillary Clinton nu va mai candida la prezidenţiale. Fostul contracandidat al lui Donald Trump a făcut anunţul în cadrul unui interviu pentru televiziunea News12.

”Nu voi mai candida, dar voi continua să lucrez și să spun ceea ce cred. Nu plec nicăieri. Lucrurile care se întâmplă în prezent în țara noastră mă îngrijorează profund”, a declarat Hillary Clinton, fost candidat la alegerile prezidențiale din SUA.

Fostul secretar de stat al SUA a declarat că va continua să lupte pentru țara sa și s-a declarat nemulțumită de starea lucrurilor.

Clinton a criticat administrația Trump, care, potrivit ei, și-a încălcat multe dintre promisiuni și nu a făcut altceva decât să divizeze societatea americană la un nivel nemaivăzut până acum.

Ea a declarat că, la alegerile prezidențiale din 2020, candidatul democrat va fi favorit, însă l-a îndemnat pe acesta, oricine ar fi, să nu se relaxeze și să înceapă munca încă de pe acum.

Hillary Clinton a pierdut scrutinul din 2016 după ce a luat cu aproape trei milioane de voturi mai mult decât Trump, însă a pierdut în Colegiul Electoral.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu