Henrik Kristoffersen este în mare formă, obţinând a patra victorie din acest sezon

Embed:

Henrik Kristoffersen este în mare formă în acest sezon al Cupei Mondiale de schi alpin! Norvegianul a obţinut a patra victorie din acest sezon după ce s-a impus în proba de slalom de la Wengen. 

Henrik Kristoffersen a câștigat proba de slalom din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin după ce a fost cronometrat în cele două manşe cu un minut 37 de secunde şi 85 sutimi. Norvegianul obţinut al patrulea succes din acest sezon.

Kristoffersen a fost urmat de italienii Giuliano Razzoli și Stefano Gross.

În clasamentul probei de slalom, Kristoffersen este lider cu 480 puncte. Norvegianul este urmat de austriacul Marcel Hirscher, germanul Felix Neureuther şi rusul Alexandr Horoșilov.

Aksel Lund Svindal, care a câştigat sâmbătă proba de coborâre la Wengen, se menține lider în clasamentul general al Cupei Mondiale de schi alpin. Norvegianul este urmat de Marcel Hirscher, Henrik Kristoffersen şi Kjetil Jansrud.

Germanca Viktoria Rebensburg a câştigat competiţia feminină de slalomul uriaș disputată în stațiunea austriacă Flachau. Nemţoaica a fost urmată de slovena Ana Drev și de italianca Federica Brignone. Americanca Lindsey Vonn a căzut în manșa a doua şi a abandonat.

Urmtăoarea etapă a Cupei Mondiale va avea loc în perioada 19-22 ianuarie. Schiorii vor concura la proba de coborâre în staţiunea Kitzbuhel din Austria.

Competiţia feminină de coborâre va avea loc în staţiunea italiană Cortina d'Ampezzo.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu