Henrik Fisker a creat un nou concept pe baza supercarului Aston Martin Vanquish (FOTO)

Henrik Fisker revine în atenția publicului pentru ne arată propria viziune asupra designului unui supercar Aston Martin.

Aston Martin Thunderbolt by Galpin '03.2015

Numit Thunderbolt și construit pe baza unui Aston Martin Vanquish, mașina din imagini este un supercar cu caroserie din fibră de carbon. Spre deosebire de Vanquish, Thunderbolt are grila frontală mărită, montanții redesenați pentru a primi o lunetă foarte înclinată, stopuri cu un design diferit și un eleron elegant, notează autostrada.md.

aston_martin_thunderbolt_by_galpin_1

Pentru a arăta cât mai sportiv, garda la sol a modelului Thunderbolt este cu 15 mm mai mică față de un Vanquish, iar jantele folosite au 21 de inci.

Henrik-Fisker-Thunderbolt2Aston-Martin

Interiorul se remarcă prin ecranul tactil curbat folosit pentru sistemul de infotainment. El are 11,6 inci, a fost creat de Panasonic și poate fi ajustat pe înălțime. De asemenea, remarcăm și suportul bespoke pentru două sticle de vin/șampanie, menit să evidențieze exclusivitatea automobilului.

Henrik-Fisker-Thunderbolt10Aston-Martin

Capitolul tehnic este ținut în secret, un Vanquish obișnuit fiind pus în mișcare de un V12 de 6.0 litri capabil să producă 570 de cai putere. Despre decizia de a produce sau nu acest vehicul, Henrik Fisker spune că aceasta va fi făcută în funcție de reacțiile primite.

Henrik-Fisker-Thunderbolt4Aston-Martin

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu