Havuzul din parcul Valea Trandafirilor e aproape gata

Embed:
Havuzul din parcul Valea Trandafirilor care trebuia inaugurat în luna iunie, amânat apoi pentru iulie, nu este gata nici până azi. Responsabilii dau asigurări că îl vor inaugura la mijlocul lunii august. Muncitorii spun că întârzierile sunt cauzate de condiţiile meteo şi de unele restanţe financiare ale autorităţilor locale faţă de prestatorul de servicii.

"Astăzi facem lucrări de izolare în interior. Când va fi gata? Şefii promit că peste vreo 10 zile."

Până atunci, mai e de lucru la iluminatul decorativ din interiorul havuzului şi la pavarea zonei din jur. Săptămâna viitoare va fi amenajat terenul de joacă. Cei care obişnuiesc să se plimbe în acest parc abia aşteaptă finalizarea lucrărilor.

"Nu ştiu când va fi dat în exploatare, dar avem răbdare şi aşteptăm să fie terminat."

"Cam are vreo două, trei luni de când merg aici reparaţia. Aşteptăm să fie terminat lucrările să avem unde ieşi şi noi la un aer liber, la un soare. Vedem sfârşitul şi calitatea cum o să fie."

Consiliul a alocat 3,6 milioane de lei pentru proiect şi totuşi au fost probleme de finanţare.

"Deci acolo lucrările practic vor fi finalizate, noi am avut ceva datorii. Datoriile săptămâna aceasta vor fi achitate şi într-o săptămână, 10 zile va fi gata", a spus primarul interimar, mun. Chişinău, Adrian Talmaci.

Renovarea havuzului este parte a proiectului de reabilitare a Parcului „Valea Trandafirilor”, care prevede instalarea iluminatului nocturn și a mobilierului urban, reconstrucția zonelor verzi din preajmă și a terenului adiacent, renovarea căilor de acces spre havuz, precum și infrastructură specială pentru cărucioare și pentru persoanele care se deplasează în scaun rulant.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu