Hatem Ben Arfa a dat în judecată Paris Saint-Germain şi cere despăgubiri de 8 milioane de euro

Embed:

Fotbalistul Hatem Ben Arfa a dat în judecată fostul său club Paris Saint-Germain şi cere despăgubiri de 8 milioane de euro pentru perioada petrecută la campioana Franţei.

Transferat în vara lui 2016 de la Nice, mijlocaşul a disputat doar 32 de meciuri pentru parizieni, toate în sezonul 2016-2017.

După ce a marcat de două ori în sferturile de finală ale Cupei Franţei, în aprilie 2017, jucătorul nu a mai prins niciun meci.

Până la plecarea sa, la Rennes în luna iunie a anului trecut, Ben Arfa a acumulat 15 luni de inactivitate, ratând nu mai puţin de 70 de meciuri în toate competiţiile. Pentru această perioadă, fotbalistul cere acum compensaţii.

Potrivit avocatului Jean Jaques Bertrand, decizia de a-l scoate pe Ben Arfa din lot i-ar fi aparţinut preşedintelui clubului, emirul qatarez Nasser Al-Khelaifi.

"Să te antrenezi toată săptămâna cu coechipierii şi apoi, sistematic, să îi vezi cum pleacă în fiecare vineri sau sâmbătă la meci fără tine, iar tu îi vezi la televizor şi te întâlneşti cu ei abia săptămâna următoare şi nu joci. Acest lucru s-a întâmplat de 60 de ori", a menţionat Jean-Jacques Bertrand, avocatul lui Hatem Ben Arfa.

Fostul internaţional francez consideră că lunga perioadă în care a fost dat deoparte la PSG l-a împiedicat să pretindă la primele de meci şi alte beneficii individuale prevăzute în contractul său cu gruparea de pe "Parc des Princes".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu