Harta "Descoperă Chişinăul". Cele mai atractive locuri din Capitală adunate într-un ghid turistic pentru străini

Embed:

Muzeul Naţional de istorie, monumentul lui Ştefan cel Mare şi chiar Penitenciarul numărul 13 din Capitală se regăsesc într-o hartă proaspăt lansată a atracţiilor turistice din Capitală.

Harta reprezintă un ghid turistic pentru oaspeţii străini, cu ajutorul căreia vor putea mai uşor să identifice locurile turistice din Chişinău. Totodată două treimi din participanţii la studiu au recomandat parcurile din Capitală ca fiind demne de vizitat.    

Autorii studiului au elaborat o hartă a Capitalei, pe care sunt indicate peste 130 de atracţii turistice. Ei spun însă, că numărul acestora este mult mai mare.

"Observaţi că avem poze în jurul hărţii şi fiecare poză are un anumit număr care corespunde punctului de atracţie de pe hartă" susţine Mihail Bologan, director al unei companii de prelucrare a datelor

Locaţiile turistice au fost identificate în urma rezultatelor unui sondaj, la care au participat peste 200 de locuitori ai Capitalei. Totodată, cu recomandări au venit şi mai mulţi experţi în turism.

Ghidul turistic este destinat în special străinilor, care vin la Chişinău. Pe hartă sunt indicate numărul liniilor de troleibuze care ajung la fiecare obiectiv turistic.

Harta "Descoperă Chişinăul" a fost tipărită într-un tiraj de 30 de mii de exemplare şi va putea fi cumpărată la preţul de 20 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu