HAOS pe o stradă din Capitală. O şoferiţă beată a furat o maşină şi a lovit un alt automobil (FOTO)

O tânără de 23 de ani s-a ales cu două cauze penale pentru furtul unui automobil și conducerea acestuia în stare de ebrietate.

Potrivit poliţiştilor, femeia aflându-se la volanul unui taxi a lovit o mașină care circula regulamentar, dar care și-a continuat deplasarea spre centrul Capitalei. S-a întâmplat dimineaţă pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al Capitalei.

Astfel, deplasarea automobilului condus de șoferiță a fost blocată de un echipaj mixt de patrulare. Fiind testată cu aparatul Dragger s-a constatat o alcoolemie de 0,58 mg/l în aerul expirat. Mai mult, polițiștii au stabilit că mașina a fost răpită. 

Tânăra, aflându-se într-un taxi, a profitat de faptul că șoferul a coborât pentru a-și procura ceva și fără să stea mult pe gânduri a urcat la volanul automobilului și a plecat într-o direcție necunoscută.  

Dacă va fi găsită vinovată de conducerea maşinii în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat sau în stare de ebrietate produsă de alte substanţe, tânăra riscă o amendă de până la 10.000 de lei şi privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 5 ani, iar pentru furtul mijlocului de transport riscă până la trei ani de închisoare sau o amendă de până la 10.000 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu