Haos la o înmormântare. Mai multe persoane au ajuns la spital după ce au mâncat prăjituri cu hașis

Embed:

Mai multe persoane care au participat la o înmormântare în estul Germaniei au ajuns la spital în urma unei supradoze involuntare cu hașiș, care le-a fost servit într-o prăjitură.

Poliția din Rostock a transmis într-un comunicat de presă că, după o înmormântare care a avut loc în Wiethagen, oamenii s-au dus la un restaurant din localitate pentru cafea și prăjituri, potrivit unui obicei din Germania. Dar după ce au mâncat prăjitura s-a declanșat un adevărat haos. 13 persoane au început să se comporte bizar, au început să aibă amețeli și greață și, într-un final, au fost duse la spital, potrivit digi24.ro

Ulterior s-a descoperit că prăjiturile servite în restaurant aveau un conținut ridicat de hașiș. Angajata care s-a ocupat de organizarea parastasului le-a mărturisit anchetatorilor că fiica ei de 18 ani a făcut prajiturile și că nu știa că acestea conțin droguri.

Tânăra de 18 ani este acum cercetată de poliție. Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut în luna august, dar, din respect pentru durerea familiei îndoliate, a fost făcut public acum.

Lasă un comentariu