HAOS în Capitală. PATRU ACCIDENTE pe aceeași stradă. Ambuteiaj infernal (FOTO/VIDEO)

Embed:

(UPDATE 09:39) Haosul din Capitală care a paralizat mai multe străzi s-a întâmplat din cauza a patru accidente rutiere. Potrivit poliției, accidentele au avut loc în jurul orei 08:20 - 8:55 și din fericire nimeni nu a avut de pătimit.

"Într-un caz șoferii s-au împăcat pe cale amiabilă și s-au dus singuri la compania de asigurări. În celelalte 3 cazuri au fost inițiate anchete și șoferii care se fac vinovați de producerea accidentelor, riscă 6 puncte de penalizare și o amendă în jur de 1500 de lei", a spus Natalia Stati, ofițer de presă al Poliției Capitalei.

(09:30) Contactați telefonic, reprezentanții InfoTrafic au declarat că din cauza carosabilului umed în acestă dimineață au fost raportate mai multe accidente rutiere. Potrivit lor, nimeni nu a avut de suferit. 

Regia Exdrupo a fost solicitată pentru a interveni să presoare antiderapant pe carosabil.

CITEȘTE ȘI: COD GALBEN de ceață: Vizibilitatea va fi de cel mult 200 de metri

(09:16) Patru accidente rutiere s-au creat în perimetrul străzilor Vadul lui Vodă și Nicolae Milescu Spătarul din Capitală. 

Potrivit martorilor, se circulă greu pe ambele sensuri ale străzilor și s-a format ambuteiaj.

Știrea în curs de actualizare...

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

loading...

Lasă un comentariu