Hannah Kearney a obţinut o nouă victorie la Cupa Mondială de freestyle mogul

Embed:

Campioana Olimpică de la Vancouver, Hannah Kearney, a obţinut o nouă victorie la Cupa Mondială de freestyle mogul! Sportiva americană s-a impus în etapa desfăşurată în statul Utha. Competiţia masculină a fost câştigată de canadianul Alex Bilodeau.

Hannah Kearney a câştigat o nouă etapă a Cupei Mondiale de freestyle mogul, care a avut loc în staţiunea americană Deer Valley. Sportiva din Statele Unite a fost mai bună decât Iulia Galîşeva din Kazahstan şi Maxim Dufour-Lapointe din Canada.

Hannah Kearney şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general, acumulând 380 de puncte.

În competiţia masculină, canadianul Alex Bilodeau a devenit învingătorul etapei, după ce a acumulat 24 de puncte. Pe poziţia secundă s-a clasat compatriotul lui Bilodeau, Mikael Kingsbury, iar pe trei rusul Alexandr Smîşleav. În urma aceastei etape, Kingsbury şi-a păstrat poziţia de lider în clasamentul general.

Până la Olimpiada de la Soci vor mai avea loc încă două etape ale Cupei Mondiale de ski freestyle. Următoarea etapă a Cupei Mondiale de freestyle mogul va avea loc în perioada 18-19 ianuarie, în staţiunea Lake Placid din Statele Unite ale Americii. Tot săptămâna viitoare vor avea loc şi etapele la probele slopestyle şi ski-cross.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu