Hannah Kearney a câştigat etapa Cupei Mondiale de freestyle mogul (VIDEO)

Embed:

Campioana Olimpică de la Vancouver, Hannah Kearney, a obţinut o nouă victorie în acest an! Sportiva americană s-a impus în etapa Cupei Mondială de freestyle mogul din Finlanda. Competiţia masculină a fost câştigată de favoritul Mikael Kingsbury, din Canada.

Hannah Kearney a câştigat etapa Cupei Mondiale de freestyle mogul care a avut loc în staţiunea finlandeză Ruka. Sportiva din SUA le-a depăşit pe Justine Dufour-Lapointe, din Canada, şi Aiko Uemura, din Japonia.

În competiţia masculină, canadianul Mikael Kingsbury a devenit învingătorul etapei, după ce a acumulat 25 de puncte. Pe poziţia secundă s-a clasat Alex Bilodeau, iar pe trei Sho Endo. În urma victoriei din această etapă, Kingsbury şi-a păstrat poziţia de lider în clasamentul general.

Tot în Finlanda s-a desfăşurat şi etapa Cupei Mondiale de schi la slalom paralel. Competiţia a fost dominată de sportivii francezi. Caroline Calve s-a clasat pe primul loc la feminin, iar Sylvain Dufour s-a impus la proba masculină.

Următoarea competiţie de schi va avea loc pe 18 decembrie, în staţiunea Copper Mountain, din Statele Unite ale Americii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu