HALUCINANT. Un tânăr A AMENINŢAT CU O SABIE vânzătorul unei benzinării pentru a primi BĂUTURĂ GRATIS

Scene uluitoare, surprinse într-o benzinărie din comuna Merișani, județul Argeș. Un tânăr a amenințat cu o macetă vânzătorul pentru a primi băutură gratis. Speriat de moarte, angajatul a blocat ușa în momentul în care a văzut sabia cu care era înarmat individul. 

Veniamin C., un tânăr de 22 de ani din comuna Merișani, a mai avut probleme cu legea, pentru furturi. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru o parte dintre fapte. În dimineaţa zilei de 2 noiembrie, în jurul orei 5:00, tânărul, însoțit de mai mulți prieteni de-ai săi, au venit cu mașina la magazinul din benzinărie. Veniamin a coborât din autoturism înarmat cu o macetă, notează libertatea.ro.

Un angajat al benzinăriei, care ieșise să dea cu mătura, l-a văzut pe tânărul pus pe scandal și a încuiat ușa magazinului. Veniamin a început să fluture maceta și a cerut insistent să primească alcool, fără să plătească. Individul a plecat din benzinărie după aproape cinci minute. Tânărul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile au ajuns în posesia polițiștilor Secției Rurale Bascov. 

Anchetatorii s-au autosesizat pentru infracțiunea de amenințare, iar cazul a fost preluat de Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti. Luni, Veniamin C. a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de tâlhărie. Tânărul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de arestare preventivă. Instanța a decis ca tânărul din Merișani să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu