HALUCINANT! Un bărbat beat a hărţuit un robot. După aceea, i-a părut extrem de rău (FOTO)

O secvență demnă de Războiul Stelelor a avut loc în această săptămână în Sillicon Valley, California, după ce un bărbat aflat în stare de ebrietate a avut un conflict cu un robot cu rol de pază și suprveghere, notează realitatea.net.

Jason Sylvain, în vârstă de 41 de ani, a atacat droidul K5 chiar în parcarea producătorului de roboți Knightscope. O purtătoare de cuvânt a companiei a declarat autorităților că un angajat al Knightscope l-a reținut pe Sylvain înainte ca ofițerii să ajungă la locul faptei.

"Când am sosit, ne-am intersectat cu Sylvain și, pe măsură ce vorbeam cu el, părea confuz, avea ochi roșii, sticloși și emana un miros puternic de alcool", a spus angajatul.

Locuitorii din zonă nu au fost dornici să-și apere confratele uman și nu au apreciat momentul lui de "răscoală".

"Cred că avem de-a face cu un incident destul de penibil", a declarat Eamonn Callon, locuitor din Mountain View, pentru postul ABC.

"Arată cât de lipsiți de demnitate sunt consumatorii fervenți de alcool din Silicon Valley, atacând o victimă care nici măcar nu are brațe", a glumit acesta într-o declarație pentru Huffington Post.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu