HALUCINANT! O femeie a folosit pagina Facebook a fiicei ei moarte pentru a-l critica pe fostul iubit al fetei. CE I-A SCRIS

O mamă îndurerată a povestit cum a folosit pagina Facebook a fiicei ei moarte pentru a-l critica pe fostul iubit al fetei că și-a făcut o nouă relație.

Rosa, care a fost diagnosticată cu epilepsie la vârsta de cinci ani, avea 19 ani când a suferit o criză fatală în timp ce era la înot, scrie Mirror, citat de antena3.ro.

Șase luni mai târziu, devastată de durere, mama tinerei, Vanessa Nicolson i-a accesat contul de Facebook al fetei și acolo a descoperit că fostul ei iubit avea o nouă relație.

Orbită de durere și furie, femeia i-a scris băiatului mesajul: "Nu crezi că e un pic cam devreme să te îndrăgostești din nou?"

"În acel moment mă simțeam ca și cum i-aș fi scris lui Adam în numele ei. Ceva ce ar spune ea, la nervi. S-a întâmplat în decembrie, o perioadă insuportabilă a anului în care toți ceilalți copii se întorceau acasă pentru Crăciun, iar ea lipsea!", a spus femeia.

Ulterior, aceasta și-a cerut scuze pentru ceea ce i-a scris lui Adam și au păstrat o relație de prietenie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu