Halterofilii vor putea utiliza din nou sala de antrenamente de pe strada Lăpuşneanu

Embed:

După ce s-au întâlnit cu ministrul şi le-au oferit primele pentru trofee, halterofilii au mai primit o veste bună! Aceştia vor putea utiliza din nou sala de antrenamente de pe strada Lăpuşneanu din Capitală. Cel puţin asta au promis mai-marii Ministerului Tineretului şi Sportului la întâlnirea cu membrii lotului naţional reveniţi de la Kazan unde au concurat cu destul succes la Campionatele Europene de specialitate. Pentru reparaţii va fi alocată suma de 3 milioane de lei.

Sala în cauză fusese închisă din cauza stării deplorabile la solicitarea Centrului de Medicină preventivă, dar, conform promisiunilor ministrului, va fi reparată şi reutilată până la finele anului.

"Anul acesta - deja sunt în pregătire documentele - vor fi alocate circa 3 milioane de lei pentru reparaţia sălii şi eu cred că până la sfârşitul anului va fi gata. Anul acesta sunt preconizate, din cele 10 milioane, procurarea câtorva haltere", a spus ministrul Tireretului şi Sportului.

Preşedintele Federaţiei, Tudor Casapu, vrea chiar o bază sportivă specializată de haltere, construcţia căreia nu este însă, deocamdată, în planurile statului.

Pentru Europene lotul naţional s-a antrenat la Şcoala Sportivă Specializată de Haltere de pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani. Ion Cebanu

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu