Halloweenul la moldoveni. Recomandări vestimentare pentru cea mai înfricoșătoare seară din an

Embed:

Când e vorba de distracţie, moldovenii nu ţin neapărat la tradiţie. Aşa că, în ultimii ani, au adoptat faimoasa sărbătoare americană - Halloween.

Pentru că au rămas zile numărate până la marea serbare, magazinele din Capitală au scos în vânzare costume, unele mai înfricoşătoare ca altele.

În timp ce unii se gândesc la distracţie, comercianţii îşi freacă mâinile de bucurie. Majoritatea magazinelor specializate din Capitală îşi aşteată deja primii cumpărători, care se pregătesc de cea mai înfricoşătoare seară din an.

Vânzătorii spun că în ajun de Halloween, mai umblă puţin la prețuri.

Prețul unui costum de Halloween începe de la 100 de lei și poate ajunge până la 1.000 de lei. Cei care vor neapărat să-şi lase mască apropiaţii au început deja pregătirile.

Pentru seara de Halloween, astroloaga Cristina Oxentii vine cu recomandări vestimentare potrivite fiecărei zodii: "Stihia focului - Berbecii, Săgetătorii și respectiv Leii -  trebuie să-şi pună culorile aprinse care să iasă în evidență, toate tipurile de nuanțe de roșu. "

Pentru zodiile din stihia aerului le sunt recomandate alte nuanțe: "Culorile deschise, pentru Gemeni ar trebuie ca să fie ținute opuse, adică pe jumătăți. Taurii, Fecioarele și Capricornii, pentru aşa personaje se recoman dă culorile mai închise, pastelate." 

Halloween-ul este marcat în ultima noapte din octombrie şi este o sărbătoare de origine celtică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu