HAIOS! Mai mulți bărbați participă la un concurs de imitat bebeluși (VIDEO)

Bărbați îmbrăcați în haine tradiționale saudite, întinși pe spate, dau din picioare și beau lapte din biberoane. O astfel de imagine a putut fi văzută în nordul Arabiei Saudite, într-un oraș de la granița cu Irakul, în timpul unui ”concurs de biberoane”, organizat pe 18 august în cadrul festivalului de vară Arar, informează b1.ro.

Imaginile cu bărbații care se întrec în a imita bebeluși au fost postate pe rețelele de socializare și au stârnit reacții furibunde din partea utilizatorilor. Mulți dintre aceștia i-au acuzat pe participanții la concurs că pătează imaginea și onoarea bărbaților care trăiesc în nordul țării.

”Acest concurs este rușinos. Dacă aceste informații despre Arar se răspândesc, vom avea o reputație ridicolă”, consideră un internaut.

Și un profesor din Arar, care a participat la festival, critică acest concurs.

”Nu au fost mai mult de zece participanți. Ei fac parte din publicul festivalului. Această competiție cu biberoane este o adevărată rușine. Vedem bărbați adulți, cu barbă, corpolenți, care se comportă ca niște bebeluși care nu au împlinit un an. Cu ce seamănă asta? Și cel mai rău este că acceptă să se dea în spectacol pentru a câștiga o simplă recompensă, este cu adevărat regretabil! Nu știu exact ce câștigă, dar este ceva modest, fără o valoare reală. Asta transmite ideea că întregul Arar este capabil să se dea în spectacol pentru a obține un cadou. Această competiție nu reflectă nici mentalitatea, nici comportamentul locuitorilor din nordul Arabiei Saudite”, a declarat profesorul.

Potrivit ziarului saudit Sabiq, autoritățile regionale și-au dat acordul pentru organizarea acestui festival.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu