Haine pentru toate gusturile şi buzunarele la un centru expoziţional din Capitală. Care sunt preţurile

Timp de patru zile, peste 80 de producători şi distribuitori de îmbrăcăminte din ţară participă la "Fashion Expo", cu haine pentru toate gusturile şi buzunarele. Cele mai multe ţinute sunt pentru perioada rece a anului, iar majoritatea sunt oferite la reduceri.

Pentru doamnele care apreciază calitatea şi eleganţa, expozanţii au pregătit o gamă largă de blănuri naturale, cu preţuri de la 2.000 la 40 de mii de lei.

"Majoritatea blănițelor sunt din nurcă. Avem nurcă de diferite culori, diferite lungimi, fasoane. Anul acesta este foarte solicita nurca de culori deschise. Avem toate nuanţele gri, bej. Tendință nouă pentru sezonul acesta sunt culorile mai îndrăzneţe", a precizat Diana Zagorcea, participant.

Ceva mai ieftine, dar tot de sezon, sunt gecile de iarnă. Preţul acestora ajunge la aproximativ 5.000 de lei.

"Avem modele over size, mai scurte sau mai lungi. Nu am lăsat fără atenţie nici modelele clasice, pentru amatorii acestui stil. Aceştia pot opta, spre exemplu, pentru un astfel de model, cu pene de găscă în interior",  a explicat Ilie Dubceac, participant.

În perioada rece, indispensabile sunt mănuşile.

"Preţurile încep cu 559 de lei, o mănuşă de calitate, tăbăcită în Italia, cu lână, preţul mediu este de 899 de lei. Dar luaţi un produs de calitate înalt, în care vă este cald. Nu este în interior acril sau altă chimie. Este sută la sută natural", a precizat Valentin Uncu, participant.

Şi pentru că frumuseţea unei femei nu constă doar în ţinutele pe care le poartă, dar şi în aspectul ei, comercianţii au adus şi produse de îngrijire.

"Astăzi noi prezentăm cinci uleiuri: uleiul de organ, uleiul de jojoba, uleiul de nim, uleiul de aloe vera şi uleiul de seminţe de chemin negru. Noi promovăm produse nu doar cosmetice, dar şi pentru sănătate", a subliniat Maria Burla, participat.

Vizitatorii expoziţiei sunt încântaţi:

"Pentru doamne cred că este o expoziţie extraordinară. În afară de lucrurile foarte frumoase şi deosebite pe care le vedem aici este şi un pic de timp de relaxare pentru suflet, pentru privire. Dacă bine cauţi, găseşti de toate".

"Modelele sunt deosebite şi preţurile la fel cam deosebite, dar o să ne străduim ceva să alegem pe măsura buzunarului nostru".

"Fashion Expo" se închide duminică, 3 noiembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu