"Haiducu'" şi "Ceceneţ" au dat lovitura în Codru! Poliţiştii au reţinut tâlharii pe urme fierbinţi

Embed:

O grupare criminală suspectată că ar fi săvârşit un atac tâlhăresc la domiciliul unui bărbat din Codru a fost reţinută de polişti. 

Potrivit informaţiilor, membrii grupării s-au dovedit a fi cinci bărbaţi, anterior judecaţi, precum şi două femei, cu vârstele cuprinse între 37 şi respectiv 53 de ani.

Atacul ar fi fost planificat şi organizat de către doi dintre bănuiţi, alias "Ceceneţ" recent eliberat din închisoare și alias "Haiducu'", ceilalţi deţinând informaţii despre victimă şi despre fiica acestuia, care este angajată în cîmpul muncii peste hotarele ţării.

În cele din urmă, indivizii cu cagule pe cap şi înarmaţi cu două pistoale, au pătruns în casă şi i-au maltratat fizic, atât pe femeie, cât şi pe tatăl acesteia, legându-i cu benzi adezive.

Atacatorii au sustras circa 800 euro, articole din aur, un telefon mobil şi alte bunuri materiale în valoare de peste 22.000 lei.

În urma percheziţiilor la domiciliile acestora, poliţiştii au depistat bunurile furate, două arme de foc păstrate ilegal, haine şi ustensilele folosite în timpul atacului, precum şi substanţe narcotice de origine vegetală.

Dacă le va fi demonstrată vinovăţia, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare până la 10 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu