Habib Nurmagomedov şi Connor McGregor, suspendaţi provizoriu. Când va fi luată decizia finală

Embed:
Luptătorii de arte marţiale mixte Habib Nurmagomedov din Federaţia Rusă şi Connor McGregor din Irlanda au fost suspendaţi provizoriu în urma incidentelor ce au avut loc după încheierea duelului dintre aceștea. Sancţiunea a fost aplicată de către Comisia de Atletism din statul Nevada şi va dura până pe 24 octombrie, atunci când va fi luată decizia finală.

Pe 6 octombrie, la Las Vegas, Nurmagomedov l-a învins pe McGregor prin strangulare şi şi-a păstrat titlul de campion mondial UFC în categoria uşoară.

După finalul confruntării sportivul din Daghestan a sărit din octagon şi s-a năpustit peste Dillon Danis, un membru al staff-ului adversarului său irlandez, provocând o încăierare generală.

În acelaşi timp, în cuşcă, McGregor a fost atacat de câteva persoane, printre care și apropiatul lui Nurmagomedov, de asemenea luptător în artele marțiale mixte, Zubaira Tuhugov.

În urma acestor incidente preşedintele celei mai mari promoţii de arte marţiale mixte, Dana White, a declarat că Tuhugov riscă să fie dat afară din "Ultimate Fighting Championship".

Pe de altă parte, a fost contramandată confruntarea acestuia cu irlandezul de origine rusă Artiom Lobov. Un motiv în plus pentru luarea unei asemenea decizii îl constituie și faptul că cei doi - Tuhugov și Lobov - fac parte din staff-urile lui Nurmagomedov și, respectiv, McGregor.

Habib Nurmagomedov a avut o reacţie dură şi a amenințat că va părăsi UFC-ul dacă colegul său va fi pedepsit.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu