Gyor a câştigat pentru al doilea an consecutiv Liga Campionilor la handbal feminin

Embed:

Gyor a câştigat Liga Campionilor la handbal feminin! Echipa maghiară a învins în finala de la Budapesta formaţia Buducnost din Muntenegru cu scorul de 27-21. În timpul partidei, fanii muntenegreni au fost evacuaţi din tribune după incidentele cu forţele de ordine. 

Gyor a învins cu 27-21 formaţia Buducnost Podgorica, din Muntenegru, în finala Ligii Campionilor la handbal, meci care a avut loc la Budapesta. Echipa din Ungaria a dominat prima repriză şi conducea la pauză cu 15-10. Buducnost a început mai bine cea de-a doua parte a meciului, însă Gyor a revenit şi şi-a adjudecat victoria. Cea mai bună marcatoare de la Gyor a fost Anita Gorbicz, cu şapte goluri înscrise.

Pentru formaţia Gyor, acesta este al doilea trofeu consecutiv obţinut. Gruparea maghiară a pierdut ultima finală în 2012, atunci când a fost învinsă în ultimul act chiar de Buducnost

Finala Ligii Campionilor la handbal a fost marcată de incidente în tribune, unde suporterii veniţi din Muntenegru şi forţele de ordine s-au încăierat. Un fan a fost transportat în stare gravă la spital. La meciul de pe Laszlo Papp Arena din Budapesta au asistat zece mii de spectatori. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu