Guvernul României s-a decis să ne înveţe limba română

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Guvernului României, lansează programul „Curs de Limba Română”, cu scopul de a promova studiul limbii române în comunităţile româneşti de peste hotare.

Proiectul permite accesarea şi parcurgerea gratuită a unor module de studiu a limbii române. Acesta se adresează românilor aflaţi în afara graniţelor, ce vorbesc limba română, însă nu au studiat-o într-o instituţie de învăţământ, precum şi celor care doresc să dobândească şi să îşi perfecţioneze cunoştinţele gramaticale şi de lexic.

Portalul este structurat în 3 module şi 30 de lecţii, formulate în funcţie de gradul de dificultate abordat. Cursul nu necesită cunoştinţe avansate de folosire a computerului, iar exerciţiile şi textele sunt însoţite de materiale audio şi ilustraţii care facilitează parcurgerea lor.

Accesarea lecţiilor şi a modulelor este gratuită şi se poate face direct de pe pagina de index a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni sau introducând adresa http://www.dprp.gov.ro/elearning/.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu