Guvernul oferă jumătate de milion de lei pentru susţinerea Alionei Moon la Eurovision 2013

Embed:

Guvernul îi va oferi Alionei Moon, care va reprezenta Moldova la Concursul Eurovision Song Contest 2013, jumătate de milion de lei din Fondul de rezervă. Decizia a fost aprobată astăzi, iar banii vor fi folosiţi pentru promovarea interpretei peste hotare.

Moon va primi alţi 300.000 de lei de la Ministerul Tineretului şi Sportului. Producătorul interpretei, Pasha Parfeny, spune că banii vor fi repartizaţi pentru producţia şi filmarea videoclipului. Anul trecut, Guvernul a alocat 400.000 de lei pentru susţinerea reprezentantului Moldovei la Eurovision 2012.

Publika.md aminteşte că reprezentanta din acest an a Moldovei la concursul Eurovision 2013 este Aliona Moon, cu piesa “A million”.

În finală au ajuns 14 interpreţi. Printre cei care au acumulat cele mai multe puncte sunt Boris Covali, Cristina Scarlat şi duetul Cristina Croitoru şi Karisma.

În acest an, candidaţii au fost selectaţi potrivit unui nou regulament. Eurovision Song Contest 2013 va avea loc în luna mai la Malmö, în Suedia.Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu